Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Πράσινο Ταμείο: Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ύψους άνω των 10 εκ. ευρώ

Πράσινο Ταμείο: Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ύψους άνω των 10 εκ. ευρώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στην απολιγνιτοποίηση δεν κάναμε διακοπές. Σε χρόνο ρεκόρ, μικρότερο του διμήνου, ολοκληρώθηκαν οι υποβολές, τεχνικές συνεννοήσεις, αξιολογήσεις και εντάξεις όλων ανεξαιρέτως των αρχικά δικαιούχων Δήμων στις δύο πρώτες προσκλήσεις του Πράσινου Ταμείου για τα Σχέδια Δράσης για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΣΔΑΕΚ) και την Κυκλική Οικονομία (ΣΔΚΟ) που εκδόθηκαν από το Πράσινο Ταμείο στις 9 Ιουλίου.
Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται η υπογραφή της σχετικής ΥΑ από τον Υπουργό κ. Χατζηδάκη για την επέκταση δικαιούχων: ακόμα 4 Δήμοι των ΠΕ Κοζάνης και Φλώρινας γίνονται δικαιούχοι χρηματοδοτικού εργαλείου, ύστερα από την απόφαση του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου της προηγούμενης Τετάρτης.
Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είναι ήδη στον «αέρα» μία ακόμα, και η 3η,δηλαδή, πρόσκληση για το Πιλοτικό Πρόγραμμα Υγρών Αποβλήτων.

Δεν σταματήσαμε όμως εκεί: σε διαρκή και ταχεία συνεργασία με τον Συντονιστή κ. Μουσουρούλη και τους συνεργάτες του, την Παρασκευή που πέρασε, το ΔΣ μας σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί στον Υπουργό την υπογραφή μιας ακόμα απόφασης,ώστε μέσω επιχειρησιακής συμφωνίας τεχνικής συνεργασίας με τον ΕΦΕΠΑΕ, ως ενδιάμεσου φορέα, άμεσα να εκτελεστεί και η 4η συνεχής μας πρόσκληση, της Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ύψους άνω των 10 εκ. ευρώ, στο πλαίσιο Ειδικού Μεταβατικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου για την Απολιγνιτοποίηση. Και συνεχίζουμε!

Πηγή: fb Πράσινου Ταμείου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

200 εκατ. ευρώ επενδύσεις από τη ΔΕΠΑ το 2020-24 – επέκταση σε νέες δραστηριότητες, δυναμική είσοδος στις ΑΠΕ

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου, Κ. Ξιφαρά στο 3ο Athens Investment Forum Μια εντελώς ανανεωμένη ΔΕΠΑ παρουσίασε ο ...