Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πόσοι συμπολίτες μας κατέθεσαν πινακίδες οχημάτων στη ΔΟΥ Κοζάνης εφέτος

Πόσοι συμπολίτες μας κατέθεσαν πινακίδες οχημάτων στη ΔΟΥ Κοζάνης εφέτος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Περί τις 1900 πινακίδες οχημάτων για το 2020 έχουν καταθέσει συμπολίτες μας στη ΔΟΥ Κοζάνης εφέτος.

Σύμφωνα με σημερινά στοιχεία από την Εφορία Κοζάνης (μεσημέρι 30ης Δεκεμβρίου) με μια ημερολογιακή ημέρα ουσιαστικά να υπολείπεται στο 2020, έχουν κατατεθεί περί τον ίδιο αριθμό πινακίδων με πέρυσι, δηλαδή 1900.

Πρόκειται για σταθερό αριθμό και με βάση πληροφορίες πρόκειται κυρίως πινακίδες δίκυκλων οχημάτων και όχι τόσο για επιβατικά Ι.Χ.

Η παράταση που έχει δοθεί από το αρμόδιο υπουργείο για τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι και 26 Φεβρουαρίου του 2021 πήγε…παραπίσω, όπως ήταν αναμενόμενο και τις παραδόσεις πινακίδων, μιας και οι πολίτες εκμεταλλεύτηκαν το περιθώριο του νόμου.

Άλλο χρόνο τέτοιες ημέρες υπήρχε περισσότερη κίνηση, διπλάσια σχεδόν, στο αρμόδιο τμήμα της ΔΟΥ Κοζάνης, κάτι που εφέτος δεν ισχύει λόγω της παράτασης που δόθηκε στις πληρωμές των τελών, λόγω covid-19.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εισήγηση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής στο Σ/Ν του Υπουργείου Εξωτερικών με τίτλο: «Οργάνωση και λειτουργία Υπουργείου Εξωτερικών, Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού και ρύθμιση θεμάτων διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας και ανθρωπιστικής βοήθειας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εισήγηση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής στο Σ/Ν του Υπουργείου  Εξωτερικών με τίτλο: «Οργάνωση και ...