Αρχική > Slider > Πόσο δύσκολη είναι η αυτονόητη σύνδεση της Βλάστης με τον Δρόμο Δυτικής Εορδαίας! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Πόσο δύσκολη είναι η αυτονόητη σύνδεση της Βλάστης με τον Δρόμο Δυτικής Εορδαίας! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Ένα συμπληρωματικό έργο που αποτελεί εκκρεμότητα, ήρθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες. Αναγνώστης μας, κάποιος από τους χιλιάδες επισκέπτες στις «Γιορτές της Γης» στην όμορφη Βλάστη, μας υπενθύμισε την «εκκρεμότητα» με το συνδετήριο δρόμο, που συνδέει το δρόμο δυτικής Εορδαίας με το δρόμο της Βλάστης. Ο λόγος, είναι το ότι ο εν λόγω άνθρωπος είχε την κακή τύχη να εμπιστευθεί και να ακολουθήσει την πινακίδες σήμανσης στον καινούριο δρόμο δυτικής Εορδαίας, και να στρίψει αριστερά προς Βλάστη στο ύψος του εξωκκλησιού της Παναγίας. Που να ήξερε, ότι θα κληθεί να προσπελάσει, έναν κάκιστης ποιότητας, δύσβατο χωματόδρομο.
Μετά από μια μικρή έρευνα που κάναμε, ο εν λόγω δρόμος είναι χαρακτηρισμένος αγροτικός, συνεπώς «δεν υπάρχει». Αν βέβαια υπήρχε, θα εξυπηρετούσε τα μέγιστα, καθώς οι επισκέπτες της Βλάστης (του μοναδικού τουριστικού προορισμού της Εορδαίας), θα γλίτωναν μεγάλη ταλαιπωρία.
Δύο είναι οι λύσεις. Ή βγάζουν την ταμπέλα προς Βλάστη, και γλιτώνουν από την ταλαιπωρία τους καημένους τους επισκέπτες, ή στρώνουν άσφαλτο το επίμαχο κομμάτι της οδού, μήκους ενός χιλιομέτρου.
Η δεύτερη λύση θεωρείται αυτονόητη, καθώς εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία από όλους όσους πηγαίνουν στη Βλάστη μέσω Άρδασσας και Κρυόβρυσης. Αφενός κάνεις μια υποδομή που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μεταφορών και του τουρισμού, και αφετέρου ανοίγεις «παράθυρο» ώστε έχουν πρόσβαση στο εθνικό δίκτυο μεγάλες μεταποιητικές επιχειρήσεις του Μουρικίου. Πράγματα αυτονόητα δηλαδή.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…           

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team