Αρχική > Slider > Ποιοι σύμβουλοι εκλέγονται στο Δήμο Εορδαίας – Οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατανομή των εδρών και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Ποιοι σύμβουλοι εκλέγονται στο Δήμο Εορδαίας – Οι πρώτες εκτιμήσεις για την κατανομή των εδρών και το νέο δημοτικό συμβούλιο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

13 έδρες θα έχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας ο συνδυασμός του Παναγιώτη Πλακεντά, 9 της Αθηνάς Τερζοπούλου, 5 του Στάθη Κοκκινίδη, 4 του Γιάννη Καραβασίλη, 1 της Αντωνίας Χόλμπα, και 1 της Ιωάννας Ανδρονικίδου.

Οι έδρες όπως όλα δείχνουν θα κατανεμηθούν ως εξής:

Βλάστη: 1 έδρα στον Π. Πλακεντά

Αγ. Παρασκευή: 1 έδρα στον Π. Πλακεντά

Βέρμιο: 1 έδρα στον Π. Πλακεντά, 1 έδρα στην Αθηνά Τερζοπούλου

Μουρίκι: 1 έδρα στον Π. Πλακεντά, 1 έδρα στην Αθηνά Τερζοπούλου, 1 έδρα στον Στάθη Κοκκινίδη

Πτολεμαΐδα: 9 έδρες στον Παναγιώτη Πλακεντά, 7 έδρες στην Αθηνά Τερζοπούλου, 4 έδρες στον Στάθη Κοκκινίδη, 4 έδρες στον Γιάννη Καραβασίλη, 1 έδρα στην Αντωνία Χόλμπα, και 1 έδρα στην Ιωάννα Ανδρονικίδου.

Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, από το συνδυασμό Πλακεντά φαίνεται πως θα εκλεγούν: Πράπα Αναστασία (Βλάστη), Αντωνιάδης Κυριάκος (Αγ. Παρασκευή), Χατζηιωαννίδης Χρήστος (Βέρμιο), Φουρκιώτης Νικόλαος (Μουρίκι), και οι Ιωάννης Χαρακτσής, Δημήτρης Ορφανίδης, Άννα Καΐδου, Δημήτρης Καρακασίδης, Αναστάσιος Λόφτσαλης, Χρήστος Κεσκερίδης, Μαρία Αντωνιάδου, Παναγιώτης Κάλφας (Πτολεμαΐδα). Αν ο Π. Πλακεντάς εκλεγεί Δήμαρχος τη δεύτερη Κυριακή, εκλέγεται και ο Δημήτρης Τσεχελίδης.

Από το συνδυασμό της Αθηνάς Τερζοπούλου, εκλέγονται πιθανότατα οι: Στέφανος Μπίγγας (Μουρίκι), Δήμτσα Γεσθημανή (Βέρμιο), και οι Σίσιος Μιχάλης, Μίχος Κωνσταντίνος, Ταϊρίδης Χρύσανθος, Δίκας Ιωάννης, Τσάγια Ειρήνη, Τραχανάς Δημήτρης (Πτολεμαΐδα). Αν εκλεγεί Δήμαρχος η Αθηνά Τερζοπούλου, θα εκλεγεί και ο Χατζηπαναγιωτίδης Σταύρος.

Από το συνδυασμό του Στάθη Κοκκινίδη πιθανότατα εκλέγονται: Στάθης Κοκκινίδης, Μάρθα Μαυρίδου, Βασιλική Σολαχίδου, Αθανάσιος Τουρτούρης (Πτολεμαΐδα) και Δημήτρης Ιωαννίδης (Μουρίκι).

Από το συνδυασμό του Γιάννη Καραβασίλη, εκτός απροόπτου εκλέγονται οι: Καραβασίλης Γιάννης, Σπόντης Δημήτρης, Σεβαστού Ρούλα, Κατερίνα Ευγενίδου.

Επίσης εκλέγονται η Ιωάννα Ανδρονικίδου και η Αντωνία Χόλμπα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team