Αρχική > Αθλητικά > Ποδόσφαιρο: Διοικητική ενίσχυση για τον Εορδαϊκό- Μέλος της ομάδας ο Λάκης Αλεξανδρίδης

Ποδόσφαιρο: Διοικητική ενίσχυση για τον Εορδαϊκό- Μέλος της ομάδας ο Λάκης Αλεξανδρίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μπορεί τα πρωταθλήματα να έχουν σταματήσει και τίποτα να μην κινείται ουσιαστικά στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά στον Εορδαϊκό δεν σταμάτησαν να δουλεύουν και να προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα σε όλους τους τομείς.

Έτσι η ομάδα ενισχύεται διοικητικά αυτή τη φορά αφού στο πλευρό της διοίκησης τάχθηκε ο επιχειρηματίας της εστίασης Λάκης Αλεξανδρίδης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εορδαϊκού:

Τον Ιούλιο του 2020 όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση του Φ.Σ. Εορδαϊκός, υποσχεθήκαμε ότι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον ΕΟΡΔΑΪΚΟ εκεί που του αξίζει.

Δυστυχώς η πανδημία δε μας επέτρεψε να ξεδιπλώσουμε τον προγραμματισμό και την οργάνωση την οποία πραγματοποιούμε και οραματιστήκαμε. Παρόλα αυτά είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και αναμένουμε τις αποφάσεις των υπευθύνων, προκειμένου να συνεχίσουμε με όρεξη αυτό που ξεκινήσαμε.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει αρκετά βήματα και ενέργειες τα οποία θα παρουσιαστούν στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όταν με το καλό το επιτρέψουν οι συνθήκες. Σήμερα προέχει η υγεία όλων και τηρούμε με πίστη το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό ορίζεται από την Πολιτεία.

Όπως έχει αναφερθεί από το περασμένο καλοκαίρι, μόλις ολοκληρωθούν κάποιες νομικές διαδικασίες που εκκρεμούν, θα ανοίξει το βιβλίο μελών ώστε να υπάρξει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών. Η συγκεκριμένη διαδικασία ήταν να υλοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2020, η οποία μετατέθηκε για τον Απρίλιο του 2021. Δυστυχώς λόγω της υγειονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα αυτό δεν θα είναι εφικτό, επομένως θα οριστεί νέα ημερομηνία όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ είναι ιστορικός σύλλογος, ένας ιστορικός σύλλογος όπως ο ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ, πρέπει να είναι αντάξιος του κόσμου που έμπρακτα τον στηρίζει. Σε αυτή την βάση αναφέραμε ότι για να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει όλh η ΕΟΡΔΑΙΑ να γίνει μια παρέα!

Σήμερα, αφού εξηγήσαμε και αναλύσαμε με τον κ. Αλεξανδρίδη το πλάνο που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον σύλλογο μας τον ΕΟΡΔΑΪΚΟ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο κ. Αλεξανδρίδης Μενέλαος (Λάκης) θα συμμετέχει ενεργά σε υποστηρικτικό ρόλο στη Διοίκηση του Συλλόγου.

Ο κ. Αλεξανδρίδης Μενέλαος (Λάκης), είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και αγαπητός πολίτης της πόλης και της Εορδαίας. Κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα διοικητικά αθλητικών σωματείων και η εμπειρία του θα είναι σημαντική ώστε και αυτός από τη πλευρά του να βοηθήσει για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας.

Προσδοκούμε να έρθουν και άλλοι επιχειρηματίες και πολίτες κοντά στο σύλλογο της καρδιάς μας, ώστε να βοηθήσει ο καθένας με τον τρόπο του.

Η νέα Διοίκηση είναι εδώ για να εξηγήσει και να αναλύσει το σχεδιασμό σε όσους πραγματικά θέλουν το καλό του Συλλόγου. Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, για να πετύχουμε το στόχο να γίνει ο ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ μεγάλος δε περισσεύει κανένας!

Θέλουμε την ΕΟΡΔΑΙΑ δίπλα μας, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας.

Όλη μια παρέα… ΕΟΡΔΑΙΑ!!!

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τσάμπιονς Λιγκ. Αγγλικός τελικός με φαβορί τη Σίτι

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι θα διεκδικήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ στον μεγάλο τελικό της Κωνσταντινούπολης, στις 29 Μαΐου. Το ...