Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πληρώνονται οι παραγωγοί Βελβεντού και Πλατανορέματος- Αποζημιώσεις για παγετό και χαλάζι

Πληρώνονται οι παραγωγοί Βελβεντού και Πλατανορέματος- Αποζημιώσεις για παγετό και χαλάζι

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ημέρα πληρωμών η αυριανή για τους παραγωγούς του Πλατανορέματος και του Βελβεντού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα δουν τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται από τον ΕΛΓΑ.

Συγκεκριμένα οι παραγωγοί του Πλατανορέματος θα λάβουν αποζημιώσεις για τον παγετό αλλά και το χαλάζι που έπληξε το καλοκαίρι την περιοχή, σημειώνοντας μεγάλες καταστροφές στην παραγωγή η οποία μάλιστα ήταν σε φάση συγκομιδής.

Αντίστοιχα οι παραγωγοί του Βελβεντού θα λάβουν τις αποζημιώσεις τους για τον παγετό αύριο, αλλά θα πρέπει να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμα ώστε να δουν τις πιστώσεις για το χαλάζι.

Αυτές θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς τους εντός του Ιανουαρίου, με τον ΕΛΓΑ να φαίνεται πως ενήργησε άμεσα, μετά από τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις συνεχείς ενέργειες των παραγωγών της περιοχής που συνεννόηση με τους Βουλευτές προώθησαν το αίτημα της γρήγορης αποζημίωσης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γ΄ Εθνική: Πρώτη νίκη για τον Μακεδονικό Φούφα- Στραβοπάτημα για την Κοζάνη- Ήττα για τον Ερμή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Βγάζοντας πάθος και ψυχή ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου με 3-0 πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη ...