Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ποιοι φλερτάρουν με τη θέση του Καλλιτεχνικού Συμβούλου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης – Το “e-ptolemeos.gr” παρουσιάζει όλα τα ονόματα των υποψηφίων

Ποιοι φλερτάρουν με τη θέση του Καλλιτεχνικού Συμβούλου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης – Το “e-ptolemeos.gr” παρουσιάζει όλα τα ονόματα των υποψηφίων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Στην τελική ευθεία βρίσκεται το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για την επιλογή του Καλλιτεχνικού Συμβούλου, θέση για την οποία εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από ανθρώπους του χώρου του θεάτρου, καθώς υποβλήθηκαν συνολικά 15 αιτήσεις με τα αντίστοιχα βιογραφικά, τα ονόματα των οποίων σας παρουσιάζει αποκλειστικά το «e-ptolemeos.gr».

Οι ενδιαφερόμενοι που είναι ηθοποιοί, σκηνοθέτες, χορογράφοι, μουσικοί κ.λ.π. πέρασαν το Σαββατοκύριακο από συνέντευξη, ενώπιον του δ.σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Μεταξύ των ενδιαφερομένων δεν υπάρχουν ονόματα «κράχτες» από σήριαλ της τηλεόρασης, όμως υπάρχουν αξιόλογοι καλλιτέχνες του χώρου του θεάτρου, με σπουδαία βιογραφικά που απεικονίζουν και την καλλιτεχνική τους αξία. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι η φυσική παρουσία των καλλιτεχνών ενίσχυσε το προφίλ, ακόμη κι’ αυτών που από πρώτη άποψη δεν φαινόταν να διαθέτουν τόσο «ηχηρά» βιογραφικά. Συνολικά δηλαδή πρόκειται για ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό δυναμικό, μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο νέος Καλλιτεχνικός Σύμβουλος του ΔΗΠΕΘΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr» από τους υποψηφίους για τη θέση του Καλλιτεχνικού Συμβούλου, ξεχώρισε μία τετράδα ή πεντάδα, μέσα από την οποία σε νεώτερη συνεδρίαση του δ.σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης θα επιλεγεί ο ένας ή η μία, που θα αναλάβει τα ηνία του ΔΗΠΕΘΕ για την επόμενη σαιζόν. Οι υποψήφιοι κατά την διάρκεια της προσωπικής συνέντευξης αυτοπαρουσιάστηκαν, δίνοντας στοιχεία της μέχρι τώρα καλλιτεχνικής τους πορείας, αλλά κυρίως, ο καθένας και η καθεμιά παρουσίασαν τις ιδέες τους για μια συνολική καλλιτεχνική πρόταση που έχουν για το ΔΗΠΕΘΕ. Πάντως, να σημειωθεί ότι θετική εντύπωση έδωσαν στα μέλη του δ.σ. κάποιοι τοπικοί καλλιτέχνες, καθώς και ορισμένοι άλλοι που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ενδεχομένως να βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα.

Να σημειωθεί ότι αρχικά, όπως είχε γράψει το «e-ptolemeos.gr» οι υποψήφιοι ήταν 16, αλλά υπήρξε στο μεταξύ η απόσυρση μιας υποψηφιότητας και έμειναν 15. Απ’ αυτούς πέρασαν από την συνέντευξη το Σαββατοκύριακο οι 14, εκ των οποίων ο ένας μέσω SKYPE. Ένας δεν κατέστη δυνατόν να παρουσιαστεί λόγω απουσίας του στις ΗΠΑ και τελικώς θα δώσει τη συνέντευξή του ενώπιον του δ.σ. του ΔΗΠΕΘΕ την Τετάρτη. Αμέσως μετά ίσως εντός της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης θα συνέλθει εκ νέου το δ.σ. του ΔΗΠΕΘΕ για να αποφασίσει και να ανακοινώσει το όνομα του νέου Καλλιτεχνικού Συμβούλου για την επόμενη θητεία.

Πάντως, στους υποψηφίους παρατηρείται «ανδροκρατία», καθώς οι 13 υποψήφιοι είναι άνδρες και μόνο 2 γυναίκες. Το «e-ptolemeos.gr» παραθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τα ονόματα των υποψηφίων για τη θέση του νέου Καλλιτεχνικού Συμβούλου του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, οι οποίοι κατ’ αλφαβητική σειρά είναι οι παρακάτω: Αμανατίδης Στέλιος, Ανδρέου Μαίρη, Βασιλειάδης Γιώτης, Γιοβανίδης Ελευθέριος, Ζέρβας Αθανάσιος, Κανατάς Νικόλαος, Κάλοου Χρήστος, Κατερινόπουλος Ανδρέας, Κέφαλος Νίκος, Μελίδης Κώστας, Μουμούρης Μάξιμος, Πρωτοψάλτου Αναστασία, Τάτσης Ορέστης, Χατζηθεοδώρου Δημήτριος και Χλιαράς Στέλιος.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 2.422 νέα κρούσματα σήμερα Τετάρτη – Πόσα εντοπίζονται στη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στην ΠΕ Γρεβενών ανακοινώθηκε 1 κρούσμα, στην ΠΕ Καστοριάς 22, στην ΠΕ Κοζάνης 42 και στην ΠΕ Φλώρινας ...