Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πιέζονται τα Νοσοκομεία του Ν. Κοζάνης από την αύξηση των νοσηλειών covid-19  – Η κατάσταση αυτή την ώρα

Πιέζονται τα Νοσοκομεία του Ν. Κοζάνης από την αύξηση των νοσηλειών covid-19  – Η κατάσταση αυτή την ώρα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αυξάνονται οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής, με το σύστημα να πιέζεται καθώς εκτός από τα λιγοστά κρεβάτια που απομένουν, δυσχεραίνουν και οι συνθήκες λειτουργίας και νοσηλείας.
Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται σύμφωνα με πληροφορίες, 61 συμπολίτες μας σε απλές κλίνες covid, και 5 ακόμα στη ΜΕΘ Covid, δηλαδή 66 ασθενείς σε σύνολο περίπου 80 διαθέσιμων κλινών.
Ακόμα μεγαλύτερη είναι η πίεση στο Μαμάτσειο, όπου λόγω της οριακής κατάστασης εξελίσσεται αυτή την ώρα η μεταφορά ασθενών (non covid) σε ιδιωτικές κλινικές της Κοζάνης με σκοπό την αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου και την επέκταση της κλινικής covid.
Ερωτηματικό αποτελεί το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες λόγω της πιθανής αύξησης των νοσηλειών με δεδομένη την ανακοίνωση αυξημένων θετικών κρουσμάτων. Πάντως όπως είπε και ο κ. Κοντοζαμάνης την προηγούμενη εβδομάδα, υπάρχουν σχέδια για τη διαχείριση της κρίσης, και όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...