Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης «10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Κοζάνης»

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης «10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Κοζάνης»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 Ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΠΕΚΤΠΕ) Κοζάνης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει για το σχολικό έτος 2020-2021, το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας το οποίο διεξάγεται πλήρως διαδικτυακά για όλη την Ελλάδα αλλά και την Ομογένεια, με κόμβους συμμετοχής σε όλη την Ελλάδα: Αττική, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο και Πελοπόννησος, το διάστημα 13 έως και 18 Απριλίου 2021.

Το Φεστιβάλ έχει, και για το σχολικό έτος 2020-2021, την υποστήριξη και έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ16/163665/Δ2/1-12-2020), και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΕΞ 1582/21-1-2021), υποστηρίζεται δε από Συλλόγους και Ενώσεις Πληροφορικής, καθώς και Τοπικούς Φορείς (Δήμους, Περιφερειακές Ενότητες, κ.τ.λ.).

 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί την:

Παρασκευή  16 Απριλίου 2021, ώρα 10:00 π.μ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ ζωντανά στο κανάλι των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Δυτικής Μακεδονίας στο YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCqXiSXpk32NN9dXOnG818fg

Οι ομάδες που συμμετέχουν με έργα θα ενημερωθούν για την αίθουσα στην οποία θα συνδεθούν. Οι παρουσιάσεις των ψηφιακών έργων των μαθητών θα έχουν μέγιστη διάρκεια επτά λεπτά (7΄).

Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές/τριες των σχολείων μας που με τα έργα τους δίνουν ζωντάνια και στηρίζουν αυτό το Φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε όλους για να γνωρίσουμε και να υποστηρίξουμε το έργο των μαθητών μας!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους ιστότοπους: 

http://koz.digifest.info

https://www.digifest.info

 

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επικοινωνία: digifest.koz@gmail.com

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...