Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Παρουσία του Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου ο Εορτασμός του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άρδασσας

Παρουσία του Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου ο Εορτασμός του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άρδασσας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Λάμπρυνε με την παρουσία του τον  Εορτασμό  του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  Άρδασσας , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Θεόκλητος , που συνοδευόμενος από τον Ιερό Κλήρο της περιοχής , τέλεσε τον Αρχιερατικό Εσπερινό την παραμονή της εορτής .

Στο θείο θαύμα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στο βαθύτερο νόημά της αναφέρθηκε στο κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος, ενώ στον κατάμεστο Ιερό Ναό παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι τοπικών φορέων, οι κάτοικοι του χωριού και της ευρύτερης περιοχής.

Την ικανοποίησή του για την  αθρόα προσέλευση του κόσμου εξέφρασε ο αγαπητός εφημέριος του περικαλλούς  Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης  Χριστοφόρος , ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με τις θρησκευτικές εκδηλώσεις , λαμβάνουν χώρα και πολιτιστικές  βραδιές , που διοργανώνει ο δραστήριος  τοπικός  Ποντιακός  Σύλλογος Άρδασσας στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου.

Το όλο εορταστικό σκηνικό συμπληρώνει το παραδοσιακό πανηγύρι στον κεντρικό δρόμο της Τοπικής Κοινότητας .

                              

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου