Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Παρουσία του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη ξεκίνησε ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης (βίντεο)

Παρουσία του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη ξεκίνησε ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης (βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!


Ξεκίνησε η διαδικασία του εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού στο Μαματσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης σήμερα το πρωί, μάλιστα για το σκοπό αυτό βρέθηκε στο νοσοκομείο οι διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν και άλλα εμβόλια κατά του covid19 για τα νοσοκομεία της ΠΕ Κοζάνης αλλά και της Δυτικής Μακεδονίας.

Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά αλλά το σύστημα υγείας μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην πρόκληση και τώρα έχουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα με το εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, πρόσθεσε ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ.

Ο εμβολιασμός δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με αμφιβολία αλλά σαν δώρο στην κοινωνία, είπε επίσης ο κ. Μπογιατζίδης.

Ο κ. Μπογιατζίδης που βρέθηκε νωρίτερα και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, τόνισε ότι τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας σταθήκανε παρέχοντας τις υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες, ευχαριστώντας το προσωπικό.

Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από το ποσοστό των υγειονομικών που δήλωσαν ότι θα εμβολιαστούν, λέγοντας ότι καθημερινά το ενδιαφέρον αυτό αυξάνεται.

Ο κ. Μπογιατζίδης τόνισε την ετοιμότητα του συστήματος βάση σχεδίου για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, αρχής γενομένης από ειδικές πληθυσμιακές ομάδες.

Από την πλευρά του ο κ. Γκανάτσιος δήλωσε «ξεκίνησε  σήμερα η διαδικασία του εμβολιασμού, μια διαδικασία που όλοι περιμέναμε για να σταματήσει και ο φόβος του κόσμου αλλά και να φανεί ότι ο ιός είναι κάτι που μπορεί να το αντιμετωπίσει η επιστήμη και σιγά-σιγά να ξαναμπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς η ζωή μας. Στο νοσοκομείο όλο βαδίζουν σύμφωνα με το προγραμματισμό και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί έτσι μέχρι τη Πέμπτη που θα τελειώσει η πρώτη δόση και περιμένουμε αμέσως μετά τις επόμενες δόσεις και μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα θα τελειώσουμε με όλους τους γιατρούς, το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και των κέντρων υγείας και του ΕΚΑΒ»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης:Εκτιμήσεις από την τηλεδιασκέψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ Εκτιμήσεις από την τηλεδιασκέψη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ...