Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου ο εορτασμός των 75 χρόνων από την ίδρυση του «ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ»

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου ο εορτασμός των 75 χρόνων από την ίδρυση του «ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Με την τέλεση του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Θεόκλητο και παρουσία τοπικών φορέων και πολλών πολιτών, ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» Πτολεμαΐδας, γιόρτασε τα 75 χρόνια από την ίδρυσή του.

Ευλογώντας την έναρξη της νέας κατηχητικής περιόδου ο Σεβασμιώτατος εξήρε το πλούσιο έργο του Συλλόγου, ενώ συνεχάρη τους εθελοντές που συμβάλλουν στη δράση του «ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Αυγουστίνος Αυξωνίδης τόνισε το θεάρεστο έργο του Συλλόγου.

Υποδεχόμενη τους προσκεκλημένους η πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Γιάσογλου, παρουσία όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενώ με αφορμή τη συμπλήρωση των 75 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς του «ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» αναφέρθηκε στην ίδρυσή του στον Αλέξανδρο Γκανάτσο και στις μετέπειτα Διοικήσεις, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Θεόκλητο, τους Ιερείς των Ενοριών της περιοχής, τον Δήμο Εορδαίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τις Επαγγελματικές Οργανώσεις και τους πολίτες για την ηθική και υλική συμπαράσταση του έργου του Συλλόγου.

Στο καλοδουλεμένο βίντεο που προβλήθηκε στη συνέχεια ξεδιπλώθηκε η πλούσια πορεία του Φιλανθρωπικού Συλλόγου.

Ακολούθησε η εμπεριστατωμένη ομιλία με θέμα: «Μέθοδος απεξάρτησης από την μόδα της αμαρτίας κατά τον Άγιο Παΐσιο», που παρουσίασε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Αντώνιος Στυλιανάκης Παιδοψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής.

Ο ομιλητής με τρόπο γλαφυρό και κατανοητό μετέφερε στο ακροατήριο του τις διδαχές και τις προφητείες του Αγίου Παΐσιου σχετικά με την αμαρτία, την μετάνοια, την προσευχή, τονίζοντας τις μεθόδους απεξάρτησης από την «μόδα» της αμαρτίας.

 

Η όλη εκδήλωση που ήταν πολύ καλά οργανωμένη, ολοκληρώθηκε με μπουφέ που ετοίμασαν οι εθελόντριες – μαγείρισσες του Συλλόγου.


Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου