Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Παρέμβαση του Συνήγορου του Πολίτη για την κατολίσθηση στο Αμύνταιο – 5μελες κλιμάκιο βρίσκεται στην περιοχή και αναζητά ευθύνες

Παρέμβαση του Συνήγορου του Πολίτη για την κατολίσθηση στο Αμύνταιο – 5μελες κλιμάκιο βρίσκεται στην περιοχή και αναζητά ευθύνες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Πενταμελές κλιμάκιο από το Συνήγορο του Πολίτη μετέβη στο νομό Φλώρινας για να εξετάσει την υπόθεση της περσινής κατολίσθησης στο ορυχείο Αμυνταίου.

Χθες Πέμπτη έγινε σύσκεψη στην ΠΕ Φλώρινας παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Μπίρου, Γέρου και Καρυπίδου, των Προέδρων των Αναργύρων κ. Τσισμαλίδη και Βαλτονερων κ. Παναγιωτιδη, υψηλόβαθμων  στελεχών της ΔΕΗ ΑΕ και φυσικά του κλιμακίου του Συνήγορου του Πολίτη.

Κατά τη σύσκεψη οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν τα προβλήματα στο τραπέζι ενώ τέθηκαν και τα θέματα της καθυστέρησης της μετεγκατάστασης των Αναργύρων.

Αποφασίστηκε να γίνει επιτόπια επίσκεψη στο Ορυχείο αλλά και στην κοινότητα Αναργύρων για σήμερα Παρασκευή πρωί στις 11.

Την επίσκεψη προκάλεσε πιθανότατα καταγγελία πληττόμενου πολίτη, χωρίς βέβαια αυτό να προκύπτει επισήμως.

Ο Συνήγορος του Πολίτη όπως είναι γνωστό αποτελεί Ανεξάρτητη Αρχή που λειτουργεί με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα, συνεπώς ανοίγεται ένα παράθυρο για να πέσει φως στην υπόθεση. Υπενθυμίζουμε πως τα πορίσματα που έχουν δημοσιευθεί προς στιγμήν είναι ιδιαίτερα «θολά».

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team