Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Παρελθόν για το ΔΗΠΕΘΕ η Ελένη Δημοπούλου – Δήλωσε ότι αποχωρεί από τη θέση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας

Παρελθόν για το ΔΗΠΕΘΕ η Ελένη Δημοπούλου – Δήλωσε ότι αποχωρεί από τη θέση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Έκλεισε ένας κύκλος τριών ετών για την Ελένη Δημοπούλου, καθώς σταματά τη συνεργασία της με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, εγκαταλείποντας τη θέση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης, για την παρουσίαση της παράστασης «Στίγματα», που αναφέρεται στον κρόκο.

Να σημειωθεί ότι η σύμβαση της Ε. Δημοπούλου με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2018 και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία προκήρυξης της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, μια θέση για την  οποία δεν ενδιαφέρεται πλέον η ίδια, όπως προκύπτει από τις σημερινές δηλώσεις της. Μιλώντας, για την παράσταση «Στίγματα» η καλλιτεχνική Διευθύντρια, σημείωσε ότι «μία τριετία καλλιτεχνικής διεύθυνσης κλείνει για μένα συμβολικά, με το να γυρίζει το θέατρο στην πόλη και να προσφέρει θέατρο στους πολίτες. Αυτό για μένα ήταν από την αρχή ένας μεγάλος καλλιτεχνικός στόχος και χαίρομαι που σε ένα μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να παράξουμε θέατρο υψηλής ποιότητας με ανθρώπους της πόλης, επαγγελματίες, που τελειώνουν τις δουλειές τους και παίρνουν μέρος σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Αυτό υψώνει το θέατρο με τα μάτια μου και τη  καρδιά μου».

Τέλος, η Ε. Δημοπούλου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες, της εν λόγω παράστασης και γενικότερα, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο ΔΗΠΕΘΕ στα τελευταία τρία χρόνια.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team