Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης Κοζάνης Γιάννης Μυροφορίδης

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης Κοζάνης Γιάννης Μυροφορίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης για επαγγελματικούς λόγους υπέβαλε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Γιάννης Μυροφορίδης.

Η επιστολή παραίτησης αναφέρει τα εξής:

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω αυτή την απόφαση είναι ξεκάθαρα επαγγελματικοί. Η ενασχόλησή μου με επαγγελματικές δραστηριότητες και εκτός Κοζάνης στο προσεχές μέλλον, καθιστούν αδύνατη την καθημερινή μου ενασχόληση με τα καθήκοντα του Προέδρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, θέσης που απαιτείται η συνεχής παρουσία, όπως άλλωστε έπραξα από την πρώτη στιγμή έως τώρα.

Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική τη θέση του Προέδρου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης θέση για την οποία επιλέχθηκα από τη Δημοτική Αρχή και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα καθώς και τον επικεφαλής της Παράταξης στην οποία ανήκω, κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να δώσω στο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και στο προσωπικό της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε κατά τους 13 μήνες της Προεδρίας μου, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που προέκυπταν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, συμβάλλοντας ο καθένας από τη θέση του στην σπουδαία δουλειά που γίνεται στη Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στον μέγιστο βαθμό.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που παράγεται μέσα από την Βιβλιοθήκη Κοζάνης και στον επόμενο Πρόεδρο που θα αναλάβει αυτή τη θέση ευθύνης, δηλώνοντας παρών, στο βαθμό που μπορώ να συμβάλω, από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.

Με τιμή,

Γιάννης Μυροφορίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Λειτουργία Διαπεριφερειακού Γυμνασίου εξΑΕ των ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας & Κεντρικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ανέλαβε την οργάνωση του Διαπεριφερειακού ...