Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Παραίτηση Κιουρτσίδη από την Διαχειριστική Αρχή- Αλλαγές σε όλη την υπηρεσία ετοιμάζει ο Κασαπίδης- Όλο το παρασκήνιο

Παραίτηση Κιουρτσίδη από την Διαχειριστική Αρχή- Αλλαγές σε όλη την υπηρεσία ετοιμάζει ο Κασαπίδης- Όλο το παρασκήνιο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την παραίτηση του από τη θέση του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής, υπέβαλε σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «Π» ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Μπάμπης Κιουρτσίδης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τις μεγάλες αλλαγές στην υπηρεσία που είχε προαναγγείλει από την αρχή της θητείας του ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών σε επίπεδο συνεργασίας φαίνεται πως δεν ήταν καλές από την αρχή της θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, με το Γιώργο Κασαπίδη εμμέσως πληην σαφώς να αφήνει ουκ ολίγες φορές αιχμές για τη λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας αναφερόμενος στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ.

Τις προηγούμενες ημέρες σε μία από τις πολλές συσκέψεις που πραγματοποιούνται στη ΖΕΠ η ένταση ανέβηκε μεταξύ του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής και παρισταμένων συνεργατών του Περιφερειάρχη(αλλά και του ίδιου του Γιώργου Κασαπίδη) και όπως λένε στον «Π» πηγές της Περιφέρειας, ουσιαστικά ο Μπάμπης Κιουρτσίδης, οδηγήθηκε σε παραίτηση.

Στην Περιφέρεια έχουν ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του κ. Κιουρτσίδη(έχει κλείσει το όνομα), η αλλαγή αυτή όμως δεν δείχνει να είναι η μοναδική που θα γίνει στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς για lockdown στην ΠΕ Κοζάνης: Τι θα ισχύσει με τις μετακινήσεις εργαζομένων σε άλλους νομούς, φοιτητών και όσων πρέπει να ταξιδέψουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σήμερα στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σε διευκρινήσεις τόσο για τη ...