Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Παπαθανάσης: Σταδιακά το άνοιγμα των καταστημάτων, την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε πότε

Παπαθανάσης: Σταδιακά το άνοιγμα των καταστημάτων, την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε πότε

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει έτοιμο σχέδιο, πολυπαραμετρικό, για την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων, ανέφερε σε συνέντευξή του ο ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα υπάρχει η εικόνα για τον χρόνο άρσης της καραντίνας στην αγορά η οποία θα προχωρήσει ανάλογα με τις εισηγήσεις των ειδικών, ενώ οι ανακοινώσεις από το υπουργείο θα γίνουν 4 μέρες πριν την επανεκκίνηση της λειτουργίας των καταστημάτων, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι το υπουργείο έχει έτοιμο σχέδιο, πολυπαραμετρικό, για την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων ενώ η πυκνότητα και ο χρόνος που θα ανοίγουν θα εξαρτηθεί από το επιδημικό φορτίο και τις εισηγήσεις των ειδικών: «η επανεκκίνηση θα είναι σταδιακή, θα γίνεται ανά εβδομάδα όπως είχε γίνει και τον Μάϊο».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα επιδότησης για θερμάστρες ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι αναμένεται η έγκριση από την ΕΕ ενώ σε αυτό θα ενταχθούν και όσοι έχουν ήδη αγοράσει τις θερμάστρες. Πρόκειται για επιδότηση ύψους 100 ευρώ ανά 15 τμ.

Τέλος, ο ίδιος επεσήμανε πως με το σχέδιο νόμου το οποίο ψηφίστηκε την Τρίτη θα υπάρχει έλεγχος από το υπουργείο στις on line πλατφόρμες ώστε να μην μπορούν να αλλάζουν τους κανονισμούς ενώ οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν καταγγελίες στο 1520 οι οποίες θα ελέγχονται από αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου, ενώ με πρόσφατη τροπολογία που πέρασε περιορίζονται τα κρούσματα αισχροκέρδειας με έλεγχο των τιμολογίων των σούπερ μάρκετ.

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ «Απογοήτευση δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων της εστίασης για την επόμενη μέρα- Φόβο και τρόμο προκαλούν τα πρώτα οριστικά μαζικά λουκέτα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς εμφανίστηκαν στον επιχειρηματικό ορίζοντα εκείνα που δεν θα θέλαμε να συνειδητοποιήσουμε. Μαζικά λουκέτα εκατοντάδων επιχειρήσεων Εστίασης σε ...