Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Πανελλήνια Συνάντηση Αγελαδοτρόφων Κρεοπαραγωγών Ελευθέρας Βοσκής πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο με στόχο την ενημέρωση των απασχολούμενων στο κλάδο της κτηνοτροφίας

Πανελλήνια Συνάντηση Αγελαδοτρόφων Κρεοπαραγωγών Ελευθέρας Βοσκής πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο με στόχο την ενημέρωση των απασχολούμενων στο κλάδο της κτηνοτροφίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με στόχο την ενημέρωση των απασχολούμενων στο κλάδο της κτηνοτροφίας, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουλίου, Πανελλήνια Συνάντηση Αγελαδοτρόφων Κρεοπαραγωγών Ελευθέρας Βοσκής στο Κλειστό Γυμναστήριο  Μετσόβου. Κατά τη διάρκεια  της διήμερης συνάντησης συζητήθηκαν μεταξύ των παρευρισκόμενων θέματα και προβλήματα  που απασχολούν τον κλάδο των εκτροφέων αγελαίων βοοειδών.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου διοργανώθηκε στα πλαίσια της συνάντησης επιστημονική ημερίδα με θέμα «Υγεία και ευζωία Κρεοπαραγωγών Βοοειδών». Παρουσιάστηκαν εισηγήσεις από εξειδικευμένους κτηνιάτρους που αφορούσαν προβλήματα όπως, Αναπνευστικό – Πνευμονία  και  Διάρροια  Νεογέννητων  Βοοειδών .

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. Διακόσιοι εκτροφείς από όλες τις περιφέρειες της χώρας έδωσαν το παρόν,  αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα του κλάδου και δεσμεύτηκαν να ξανασυναντηθούν στο προσεχές μέλλον.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και την προσωπική συμβολή και παρουσία του περιφερειάρχη κου Αλέξανδρου Καχριμάνη .

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team