Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Παίζω και Μαθαίνω για την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και τους θησαυρούς της με 3 νέα παιχνίδια!

Παίζω και Μαθαίνω για την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και τους θησαυρούς της με 3 νέα παιχνίδια!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Τρία (3) νέα διαδικτυακά παιχνίδια δημιούργησε η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης, με στόχο τη δημιουργική αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου παιδιών και ενηλίκων ώστε να μάθουν για την Βιβλιοθήκη και τους θησαυρούς της παίζοντας, ακόμα κι αν δεν μπορούν να την επισκεφθούν.
Τα παιχνίδια αυτά είναι:
1. Παζλ με μια εικόνα του νέου κτιρίου της Βιβλιοθήκης μας.
2. Σταυρόλεξο με αναφορά σε ιστορικά στοιχεία της.
3. Αναγραμματισμός.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στα τρία πρώτα διαδικτυακά παιχνίδια, και ήταν πάρα πολλοί, και τους προτρέπουμε να συμμετάσχουν και στα νέα που αναρτήσαμε, όπως και όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι τώρα, να τα δοκιμάσουν. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και αρκεί να επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας στο σύνδεσμό http://www.kozlib.gr/ και να επιλέξουν το παιχνίδι / παιχνίδια της αρεσκείας τους

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...