Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Παγκόσμια καταξίωση για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Παγκόσμια καταξίωση για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Πλήρες μέλος της Global Association of the Exhibition Industry UFI είναι ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», καθώς ο πλέον καταξιωμένος παγκόσμιος φορέας πιστοποίησης Εκθέσεων ενέκρινε το σχετικό αίτημα του Συνδέσμου, εντάσσοντάς τον στην κατηγορία «Διοργανωτές Εκθέσεων».

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για την ελληνική βιομηχανία γούνας και, κυρίως, για τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία, πλέον, παίρνει τον τίτλο – πιστοποίηση «UFI Approved International Event» και καταξιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο στο παγκόσμιο στερέωμα των εμπορικών εκθεσιακών διοργανώσεων.

Επίσης, το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί μία τεράστια κατάκτηση για έναν κλαδικό φορέα, καθώς μόνο έξι (6) στον ελλαδικό χώρο κατάφεραν  να ενταχθούν στην Παγκόσμια Ένωση Εμπορικών Εκθέσεων, ανάμεσά τους η ΔΕΘ – HELEXPO.

Η πιστοποίηση UFI , άλλωστε, δίνεται κατόπιν συγκεκριμένων ελέγχων και βάσει αυστηρών κριτηρίων που πρέπει να πληροί τόσο ο διοργανωτής φορέας, όσο και το εκθεσιακό γεγονός αυτό καθαυτό, με τη Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς να διαθέτει – όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος –  τα απαιτούμενα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα  εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team