Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Π. Πλακεντάς στο ΔΣ Εορδαίας για την αποχώρηση δημάρχων από την ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση: «Υπακούοντας στην κοινή λογική, στην κοινωνία και στο δίκτυο ενεργειακών δήμων αποφασίσαμε να μη νομιμοποιήσουμε το διάλογο 4 λεπτών που δεν είναι διάλογος»

Π. Πλακεντάς στο ΔΣ Εορδαίας για την αποχώρηση δημάρχων από την ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση: «Υπακούοντας στην κοινή λογική, στην κοινωνία και στο δίκτυο ενεργειακών δήμων αποφασίσαμε να μη νομιμοποιήσουμε το διάλογο 4 λεπτών που δεν είναι διάλογος»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Απαντώντας σε ερώτηση της Αθήνας Τερζόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, την Τετάρτη το απόγευμα, ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς εξήγησε γιατί αποχώρησε μαζί με τους δημάρχους των ενεργειακών δήμων στισ αρχές Φεβρουαρίου, στην ημερίδα του υπουργείου Ενέργειας για την απολιγνιτοποίηση, παρουσία των υπουργών κ.κ. Χατζηδάκη και Γεωργιάδη.

Χαρακτηριστικά ο δήμαρχος τόνισε πως αποφάσισαν να μη νομιμοποιησουν το διάλογο εντός του ασφυκτικού χρονικού πλαισίου 4 λεπτων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team