Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Π. Πλακεντάς: «Δεν είναι το λιανεμπόριο που αυξάνει τα κρούσματα» – «Γιατί δεν έχει έρθει κάποιος στην περιοχή να δει τι γίνεται;» – «Ενημερωνόμαστε για τις αποφάσεις από τα κανάλια» – 12 εξιτήρια στο Μποδοσάκειο και μείωση νοσηλευόμενων -Αρνητικό και το νέο rapid test του δημάρχου-VIDEO

Π. Πλακεντάς: «Δεν είναι το λιανεμπόριο που αυξάνει τα κρούσματα» – «Γιατί δεν έχει έρθει κάποιος στην περιοχή να δει τι γίνεται;» – «Ενημερωνόμαστε για τις αποφάσεις από τα κανάλια» – 12 εξιτήρια στο Μποδοσάκειο και μείωση νοσηλευόμενων -Αρνητικό και το νέο rapid test του δημάρχου-VIDEO

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για την απόφαση να παραμείνει κλειστό το λιανεμπόριο στην ΠΕ Κοζάνης, μίλησε στο TOP CHANNEL και τους Ρίτα Τσιούρα και Ζήση Πιτσιάβα ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Ο ίδιος έθεσε τρία θέματα:

Γιατί δεν απαντάει κανείς γιατί τα κρούσματα στην περιοχή αυξάνονται, ενώ το λιανεμπόριο παραμένει κλειστό, σχολιάζοντας πως δεν είναι το λιανεμπόριο που αυξάνει τα κρούσματα.

Επίσης, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγαν κυβερνητικά στελέχη, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και όταν ο Αν. Υπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης ήρθε στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, ο κ. Πλακεντάς είπε ότι ζήτησε να παραστεί στη συνάντηση και του είπαν ότι είναι ενδονοσοκομειακή. «Από τον περασμένο Δεκέμβριο ζητάμε να μας εξηγήσουν γιατί υπάρχει τεράστια αύξηση στην περιοχή, γιατί δεν έχει έρθει ο ΕΟΔΥ, η Πολιτική Προστασία και οι επιστήμονες», τονίζει ο ίδιος.

Επίσης, είπε ότι είναι ενοχλητικό το ό,τι δεν υπάρχει ενημέρωση στην περιοχή για τις αποφάσεις, και αναγκάζονται οι φορείς της περιοχής και τα ακούν από τα κανάλια.

Για τη λειτουργία του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, ο κ. Πλακεντάς είπε ότι με σημερινή ενημέρωση, δόθηκαν 12 εξιτήρια και οι νοσηλευόμενοι από 45 έπεσαν στους 34. «Αυτά δεν τα λαμβάνουν υπόψη;», σχολίασε ο δήμαρχος.

Ερωτηθείς για το αν η απόφαση των συλλογικών οργάνων των εμπορικών συλλόγων οδηγήσουν σε άνοιγμα, ποια η στάση του δήμου Εορδαίας, είπε ότι θα πρέπει να παρθούν συνδικαλιστικές αποφάσεις από τα όργανα και σε κάθε περίπτωση υπάρχουν όργανα στο δήμο να αποφασίσουν σχετικά.

Τέλος να σημειωθεί πως ο δήμαρχος υποβλήθηκε σήμερα σε rapid test, εκ νέου, μετά από κρούσμα στο γραφείο του, είναι αρνητικό και έκανε και μοριακό τεστ, λέγοντας πως τη Δευτέρα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, μετά και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...