Αρχική > Slider > Π. Πλακεντάς για κλείσιμο μονάδων: «Η λέξη κρανίου τόπος μπορεί να είναι μικρή για να περιγράψει αυτό που μας περιμένει» -Μέλημά μας να εξασφαλίσουμε τηλεθέρμανση και θέσεις εργασίας»

Π. Πλακεντάς για κλείσιμο μονάδων: «Η λέξη κρανίου τόπος μπορεί να είναι μικρή για να περιγράψει αυτό που μας περιμένει» -Μέλημά μας να εξασφαλίσουμε τηλεθέρμανση και θέσεις εργασίας»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

«Η λέξη κρανίου τόπος μπορεί να είναι μικρή για να περιγράψει αυτό που μας περιμένει», σχολίασε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, μετά το business plan της ΔΕΗ που έγινε γνωστό ότι περιλαμβάνει το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων μέχρι το 2023 (εκτός της 5ης μονάδας για το 2028).

Πρόταγμα είναι να εξασφαλιστεί τόσο η τηλεθέρμανση όσο και οι εργαζόμενοι, είπε επίσης ο δήμαρχος Εορδαίας, λέγοντας πως η εξέλιξη αυτή είναι δυσάρεστη για όλη την περιοχή, λέγοντας πως «όλο αυτό είναι ένα πρόχειρο πράγμα που αδιευκρίνιστα, βίαια και όχι δίκαια, οδηγεί την περιοχή, σε μια εποχή που η λέξη κρανίου τόπος είναι μικρή για να περιγράψει αυτό που μας περιμένει».

Σήμερα στο ξενοδοχείο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ είναι σε εξέλιξη σχετική ημερίδα  του Δήμου Εορδαίας για την απολιγνιτοποίηση και την επόμενη ημέρα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας