Αρχική > Slider > Οριστικά στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης η μεταφορά των μαθητών – Δικαιώθηκαν και στο Εφετείο

Οριστικά στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης η μεταφορά των μαθητών – Δικαιώθηκαν και στο Εφετείο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δικαιώθηκαν και στο Εφετείο τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης στο θέμα που είχε δημιουργηθεί με τη μεταφορά των μαθητών σχολείων της Κοζάνης (το 3ο τμήμα) του διαγωνισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία. Θυμίζουμε ότι τα ΚΤΕΛ είχαν προσφύγει  στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που έδωσε αρχικά τον διαγωνισμό στην εταιρία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», καταλογίζοντας «αστάθειες» στο τεχνικό τμήμα του φακέλου. Η προδικαστική δικαίωσε αρχικά τα ΚΤΕΛ, ακολούθησε σχετική απόφαση στην Οικονομική Επιτροπή μετά από εισήγηση δικηγόρου, όπου τα δρομολόγια δόθηκαν προσωρινά στα ΚΤΕΛ, αλλά εκκρεμούσε η απόφαση του εφετείου, μετά από αίτηση αναστολής που έκανε η πλευρά Φωτόπουλου.
Η απόφαση του Εφετείου κοινοποιήθηκε στα ΚΤΕΛ στις 12 Δεκεμβρίου και είναι υπέρ τους, άρα όπως τόνισε μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος Ελευθέριος Πάλλας, αναμένεται εντός των ημερών να υπογραφεί με την Περιφέρεια και η οριστική σύμβαση μεταφοράς των μαθητών με τα ΚΤΕΛ, μια διαδικασία μεταφοράς που γίνεται επί χρόνια με τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ, όπως τόνισε.

Να σημειώσουμε ότι η σύμβαση αφορά τη μεταφορά 500 περίπου μαθητών με 31 δρομολόγια και εξυπηρετούνται 25 σχολικές μονάδες, 4 Γενικά Λύκεια, 2 ΕΠΑΛ, 13 Γυμνάσια, 3 Εσπερινά και 3 Δημοτικά σχολεία, αφορά τα έτη 2018-2019 και 2019-2020 και το έργο μεταφοράς των μαθητών είναι συνολικού προϋπολογισμού 7.965.000 ευρώ.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη