Αρχική > Αθλητικά > Οργισμένη ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα φτάσουμε μέχρι το CAS»

Οργισμένη ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα φτάσουμε μέχρι το CAS»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Λίγο αφότου ψηφίστηκε η τροπολογία Αυγενάκη για τις νέες ποινές η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε πύρινη ανακοίνωση αναφέροντας πως θα φτάσει μέχρι το CAS.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα μετά από την ψήφιση της τροπολογίας Αυγενάκη για τις νέες ποινές. Οι ασπρόμαυροι σημείωσαν ότι θα φτάσουν μέχρι το CAS!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: «Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται. Γι” αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης«.

Πηγή: Sport24

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team