Αρχική > Παραπολιτικά > ΟΠΕΚΕΠΕ Δυτ. Μακεδονίας: Από την Κοζάνη στα Κομνηνά

ΟΠΕΚΕΠΕ Δυτ. Μακεδονίας: Από την Κοζάνη στα Κομνηνά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Θετικότατη εντύπωση προκαλεί, η είδηση της – επικείμενης – μεταφοράς, των περιφερειακών υπηρεσιών του  ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) Δυτικής Μακεδονίας. Οι υπηρεσίες αυτές, όπως όλα δείχνουν, θα μεταφερθούν στο πρώην Δημαρχείο Βερμίου στα Κομνηνά Εορδαίας.

Το θέμα ανέδειξε ο «Π», μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Εορδαίας της 16ης Οκτωβρίου, οπότε το σώμα ενέκρινε την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου. Από εδώ και πέρα, εκκρεμεί η τυπική έγκριση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αφού η αλληλογραφία του Π. Πλακεντά με την κεντρική διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς. Μάλιστα, η Διοίκηση του Οργανισμού φέρεται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη, για το ότι θα γλιτώσει την επιβάρυνση των ενοικίων για τη στέγαση της υπηρεσίας στην Κοζάνη.

Δύο βασικά οφέλη προκύπτουν: Πρώτα το ότι αξιοποιείται επιτέλους, και παίρνει ξανά ζωή, ένα αναξιοποίητο δημοτικό κτίριο προς όφελος της εξυπηρέτησης των δημοτών, και μάλιστα στον ευαίσθητο πρωτογενή τομέα.

Το δεύτερο, είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά, επίκειται μεταφορά δημόσιας υπηρεσίας από την Κοζάνη, στην Εορδαία. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να τίθεται με αποκλειστικά με τοπικιστική διάθεση, αποτελεί όμως μία εξέλιξη με ιδιαίτερη σημειολογία, μετά από μπόλικα τετελεσμένα μεταφορών υπηρεσιών από την Εορδαία προς την Κοζάνη.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έντονη κινητικότητα στο ‘’Μποδοσάκειο’’ – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 02/6

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Σε μεγάλη φάση ανάπτυξης εργασιών, βρίσκεται το Μποσοδάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, με τον προγραμματισμό του ...