Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Προς μεταφορά στο πρώην δημαρχείο Βερμίου στα Κομνηνά ο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Πράσινο φως» από το Δ.Σ. Εορδαίας

Προς μεταφορά στο πρώην δημαρχείο Βερμίου στα Κομνηνά ο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Πράσινο φως» από το Δ.Σ. Εορδαίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Την παραχώρηση του χώρου του πρώην δημοτικού καταστήματος Βερμίου στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που διατηρεί την περιφερειακή του μονάδα στην Κοζάνη, αποφάσισε ο Δήμος Εορδαίας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε με ηλεκτρονικό τρόπο την περασμένη Παρασκευή.

Τη δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας έδωσε το «πράσινο φως» και με την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε το υποκατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ Δ. Μακεδονίας να εγκατασταθεί στην Εορδαία.

Είχε προηγηθεί σχετική αλληλογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ με τον Δήμο Εορδαίας. Να σημειωθεί πως ο Οργανισμός διατηρεί περιφερειακή μονάδα στην Κοζάνη, σε μισθωμένο χώρο και στελεχώνεται από έντεκα υπαλλήλους, οι περισσότεροι εκ των οποίων διαμένουν μόνιμα στην Πτολεμαΐδα. Η εν λόγω μονάδα εξυπηρετεί τους παραγωγούς όλης της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συνεπικουρούμενη από τα στελέχη της νομαρχιακής μονάδας Καστοριάς, που εδρεύει στο Άργος Ορεστικό.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ζήτησε από τον Δήμο Εορδαίας να του παραχωρήσει τα γραφεία του πρώτου ορόφου και χώρου του υπογείου του πρώην δημαρχείου Βερμίου, στα Κομνηνά, όπως και έγινε, με την τελική απόφαση για μετεγκατάσταση να αναμένεται από την Αποκεντρωμένη.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Κοζανης σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Δείτε σε ποιους δρόμους

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους της  Κοζάνης, που διαμένουν ή ασκούν επαγγελματικές δραστηριότητες ...