Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ομάδα Εργασίας για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Αμυνταίου

Ομάδα Εργασίας για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τη σύσταση της »Ομάδας Εργασίας για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Αμυνταίου».

Σ αυτήν συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θωμαΐδης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Οργάνωσης Μπερμπερίδης Πέτρος, ο Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Αμυνταίου και πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης Γιάννης καθώς και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, της εστίασης και της οινοπαραγωγής: Ιατρίδης Άγγελος, Ιατρίδης Ιωάννης, Κοντοσώρου Πέτρα, Ναομίδης Πέτρος, Πασπάλης Θωμάς, Σιάτσκας Γρηγόρης, Στεφανίδης Ευάγγελος και Τσίπας Αναστάσιος.

Ο τουρισμός αποτελεί Αναπτυξιακό »Κλειδί» για τη μετάβαση του Δήμου Αμυνταίου στη Μεταλιγνιτική Εποχή. Στη συνάντηση έγινε καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και παράλληλα τέθηκαν οι αρχές της συνεργασίας όλων των μελών της Ομάδας Εργασίας για τον ανασχεδιασμό και την καλύτερη οργάνωση της τουριστικής προβολής του Δήμου μας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Αμυνταίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1269 νέα κρούσματα σήμερα Κυριακή – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από το Σαββατοκύριακο τα 7 από τα 9 κρούσματα της ...