Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ- Κασαπίδης: «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, παίρνω δύναμη να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα»

Ολοκληρώθηκε η ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ- Κασαπίδης: «Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, παίρνω δύναμη να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Νιώθω τον πόνο και την αγωνία σας, θα είμαι μπροστά στα αιτήματά μας. Παίρνω δύναμη από εσάς για να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα και δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και υποδομές που θα έπρεπε να κλείσουν πριν 30 χρόνια. Θα φέρουμε αποτέλεσμα».

Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ολοκλήρωσε την ανοιχτή συζήτηση με τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και πολίτες της περιοχής σχετικά με το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ αλλά και τις ενέργειες που γίνονται για την περαιτέρω αναζήτηση κονδυλίων ώστε να στηριχθούν περισσότερες επιχειρήσεις.

Σε μια συζήτηση η οποία διήρκησε περισσότερες από 3 ώρες, συμμετείχαν περίπου 111 άτομα(παρακολούθησαν περίπου 300 και μέσω youtube), ενώ ο Γιώργος Κασαπίδης απάντησε σε 32 μοναδικές ερωτήσεις και σε 60 συνολικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στο κλείσιμο της κουβέντας, από τον υπεύθυνο του Γραφείο Τύπου.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα αιτήματα για κατάθεση ερωτημάτων ήταν πάρα πολλά, με τον Περιφερειάρχη να ζητά να αποσταλούν όλα μέσω e-mail ώστε να απαντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Η συζήτηση δεν ξέφυγε από τα επιτρεπτά όρια σχεδόν σε καμία στιγμή της πολύωρης διαδικασίας, με τα παράπονα των επιχειρηματικών- επαγγελματιών να είναι αρκετά και σαφώς την κραυγή αγωνίας των περισσοτέρων να συγκλίνει στο κοινό αίτημα για άρση των όποιων αδικιών με τυχόν αποκλεισμό επιχειρήσεων, αλλά και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη λύση μέσω των κονδυλίων που είναι διαθέσιμα ή αναζητούνται.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Απογοήτευση για το click away στον εμπορικό κόσμο – Τι είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Αθ. Δραγατσίκας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την απογοήτευσή του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης με τη μέθοδο του click away και ...