Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Όλγα Πουταχίδου: «Στόχος να χτιστεί ένα νέο, εξωστρεφές προφίλ για το ΚΕ.ΠΕ.» – Επίσκεψη στις παρακολουθούμενες ακτές Πρεσπών και Βεγορίτιδας

Όλγα Πουταχίδου: «Στόχος να χτιστεί ένα νέο, εξωστρεφές προφίλ για το ΚΕ.ΠΕ.» – Επίσκεψη στις παρακολουθούμενες ακτές Πρεσπών και Βεγορίτιδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Δειγματοληψίες νερού και ανάλυση αυτού για την παρακολούθηση της μικροβιολογικής ποιότητας των κολυμβητικών υδάτων, συνεχίζουν να διενεργούνται στα πλαίσια του έργου «Παρακολούθηση της Ποιότητας Υδάτων Κολύμβησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την περίοδο 2020-2021». Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας του Κέντρου Περιβάλλοντος (ΚΕ.ΠΕ.) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με την αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.
Η πρόεδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος, Πουταχίδου ´Ολγα, παραβρέθηκε στις παρακολουθούμενες ακτές, στην περιοχή του Δήμου Πρεσπών (Μεγάλη Πρέσπα, Πλαζ ΕΟΤ) και Δήμου Αμυνταίου (Ακτή Βεγορίτιδας) τη Δευτέρα 25 Μαΐου κατά την τακτική διαδικασία δειγματολειψιών μαζί με την αναλύτρια του διαπιστευμένου εργαστηρίου του ΚΕ.ΠΕ. και τον δειγματολήπτη.
Σύμφωνα με τη νέα πρόεδρο του ΚΕΠΕ και Αντιπεριφερειάρχη Όλγα Πουταχίδου η οποία έχει ξεκινήσει να κινείται δυναμικά, ο νέος στόχος είναι να χτιστεί ένα εξωστρεφές προφίλ για τον φορέα, ενώ προγραμματίζονται νέες συνεργασίες και συναντήσεις με φορείς που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στις δυνατότητες του. Σύντομα, οι νέες δράσεις θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team