Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα συνεργαζόμενα ιατρεία του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ – Απαντά στις ερωτήσεις μας ο Πρόεδρος Γ. Αβραμίδης

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα συνεργαζόμενα ιατρεία του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ – Απαντά στις ερωτήσεις μας ο Πρόεδρος Γ. Αβραμίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στην έναρξη συνεργαζόμενων πολυϊατρείων στην πόλη της Πτολεμαΐδας, προχωρά ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός της ΔΕΗ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καινοτόμα απόφαση, στην υλοποίηση της οποίας αποφάσισε να προχωρήσει η Διοίκηση του Συνεταιρισμού, αμβλύνοντας το παρεχόμενο φάσμα υπηρεσιών τόσο στα μέλη του όσο και στην κοινωνία.
Η λειτουργία των συνεργαζόμενων πολυϊατρείων ξεκίνησε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου αυτή ξάφνιασε ευχάριστα πολλούς από τους συμπολίτες μας. Για να λυθούν οι όποιες απορίες, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Γιάννη Αβραμίδη, να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις μας.
Δείτε τη συνέντευξη:

Κ. Αβραμίδη ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός της ΔΕΗ μπαίνει δυναμικά στον Τομέα της Υγείας. Τι ακριβώς είναι τα συνεργαζόμενα ιατρεία του συνεταιρισμού και σε ποιους απευθύνονται;

Ο Συνεταιρισμός μας, μετά τη σκληρή δουλειά που κάναμε για την εξυγίανσή του, είναι πλέον δυνατός . Πέρυσι ήταν η πρώτη κερδοφόρα χρονιά και συνεχίζουμε ακόμη καλλίτερα και τη φετινή χρονιά. Για αυτό και μπορεί και προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες που τα προηγούμενα χρόνια δεν θα μπορούσε ούτε καν να σκεφτεί. Πλέον ο Συνεταιρισμός μας έχει ανακτήσει την αξιοπιστία και τη δύναμή του και τον εμπιστεύονται μεγάλοι συνεργάτες και επιστήμονες. Και σήμερα έχουμε τη μεγάλη χαρά να προσφέρουμε υπηρεσίες που πραγματικά έχει ανάγκη το μέλος μας, η οικογένειά του, η κοινωνία μας.

Τα συνεργαζόμενα ιατρεία είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε με γιατρούς της    πόλης μας προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται οι ανάγκες της πρωτοβάθμιας  φροντίδας υγείας. Απευθύνονται πρωτίστως στα μέλη του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ και φυσικά σε όλο το ευρύ κοινό.

Άρα δεν απευθύνεστε μόνο στους εργαζομένους της ΔΕΗ;

Αρχικά δημιουργήσαμε το πρόγραμμα αυτό για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών του συνεταιρισμού μας. Τώρα πλέον μπορεί να λαμβάνει τις υπηρεσίες του προγράμματος όλος ο κόσμος αρκεί να ενημερωθεί και να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Γιατί πήρατε την απόφαση να παρέχετε τέτοιες δυνατότητες στα μέλη σας, αλλά και το ευρύ κοινό;

Ως Διοίκηση του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού της ΔΕΗ, μοναδική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργήσουμε υπηρεσίες που να είναι χρήσιμες στα μέλη μας και να μπορούν να εξυπηρετούν τις τοπικές κοινωνίες.

Για τον καθένα μας, το πρώτο μέλημα είναι η φροντίδα της ατομικής και της οικογενειακής του υγείας. Αλλά η οικονομική κρίση έχει περιορίσει τις δυνατότητες να εξασφαλίζουμε τις καλλίτερες λύσεις υγείας για εμάς και τις οικογένειές μας. Ο Συνεταιρισμός μας, αποφάσισε να στηρίξει την ανάγκη αυτή των μελών του.

Ποιων ειδών παροχές μπορεί να απολαύσει κάποιος συμμετέχων στα προγράμματα σας;

Οι παροχές είναι πάρα πολλές. Ενδεικτικά θα σας αναφέρω τρεις.

  1. Πανελλαδικό δίκτυο γιατρών όλων των ειδικοτήτων με κόστος 10 ευρώ ανα επίσκεψη.
  2. Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις με μηδενική συμμετοχή εως 1.500 ευρώ το χρόνο.
  3. Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος για γυναίκες, άνδρες και παιδιά.

Αλλά δεν σταματάμε μόνο στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Από την αρχή του επόμενου μήνα, δηλαδή από τον Δεκέμβριο, έχουμε εξασφαλίσει ένα ιδιαίτερα προνομιακό ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας, με το οποίο παρέχονται πλήρεις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στα μέλη μας αλλά  και στα προστατευόμενα μέλη τους (γονείς – συζύγους – παιδιά).

Πως λειτουργεί; Υπάρχουν κάποιες συνδρομές ή πακέτα για αυτούς που θα ενδιαφερθούν;

Η συνδρομή για να ενταχτεί κάποιος στο πρόγραμμα αυτό είναι 6 ευρώ το μήνα για κάθε κύριο μέλος. Τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειας μπορούν να μπούν δωρεάν, με λιγότερες όμως παροχές. Δίνετε όμως η δυνατότητα να γίνει κάποιο προστατευόμενο μέλος ,κύριο μέλος με επιπλέον κόστος 6 ευρώ το μήνα.

Υπάρχει πρόνοια και για οικογενειακή ασφάλιση;

Υπάρχει πρόνοια για οικογενειακή ασφάλιση από τον Δεκέμβριο με το νέο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας.

Ο Συνεταιρισμός μας, συνεχώς μεγαλώνει και έρχονται νέα μέλη κοντά μας. Αυτή είναι η δύναμη μας, που μαζί με την αξιοπιστία, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε  προγράμματα – πακέτα εξαιρετικών υπηρεσιών φροντίδας της υγείας   για όλη την οικογένεια (γονείς , συζύγους, παιδιά) στις χαμηλότερες τιμές της αγορά.

Συνεργάζεστε με κάποιους γιατρούς της περιοχής;

Ναι. Συνεργαζόμαστε με γιατρούς της περιοχής τόσο στα συνεργαζόμενα ιατρεία στην Παυλίδη Αδαμοπούλου 12, όσο και στο υπόλοιπο δίκτυο που δημιουργείται.

Πρόθεση μας είναι να συνεργαστούμε με ιατρούς όσο το δυνατόν περισσοτέρων ειδικοτήτων για να μπορούν τα μέλη μας να λαμβάνουν τις υπηρεσίες τους σε όλες τις ειδικότητες στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 10 ευρώ ανα επίσκεψη.

Πως διαμορφώνονται τα κόστη και για ποιους λόγους είναι συμφέρον για κάποιον να έρθει στα Ιατρεία σας;

Στόχος μας είναι τα μέλη μας να γνωρίζουν τα προγράμματα λειτουργίας των ιατρείων και σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές (10 ευρώ) ανά επίσκεψη  να έχουν στη διάθεση τους ένα καλά οργανωμένο δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με συνδρομή μόνο 6 ευρώ το μήνα.

Που βρίσκονται τα Ιατρεία και ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας;

Τα συνεργαζόμενα ιατρεία βρίσκονται στην Παυλίδη Αδαμοπούλου 12 στην Πτολεμαΐδα, στον 1ο όροφο.

Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά από τις 10 το πρωί εως τις 2 το μεσημέρι και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2463306733.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team