Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Οι μαθητές της Κοζάνης γίνονται δημοτικοί σύμβουλοι

Οι μαθητές της Κοζάνης γίνονται δημοτικοί σύμβουλοι

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με μαθητές Γυμνασίων και Δημοτικών της πόλης αναμένεται να γεμίσει το επόμενο διάστημα η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στα πλαίσια των δράσεων που έχει ξεκινήσει η νέα δημοτική αρχή ώστε το κορυφαίο όργανο του Δήμου να έρθει πιο κοντά σε όλες τις ομάδες πληθυσμού.

Η πρωτοβουλία, για την οποία σας είχε ενημερώσει προ εβδομάδων ο «Π», ανήκει στην Πρόεδρο του οργάνου, Νούλα Τουμπουλίδου, στο γραφείο της οποίας έχουν φτάσει το τελευταίο διάστημα 7 αιτήματα από Δημοτικά Σχολεία της πόλης, ενώ την αυλαία των επισκέψεων θα ανοίξει το 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης, οι καθηγητές του οποίου κατέθεσαν την πρώτη αίτηση συμμετοχής πριν από περίπου ένα μήνα.

Έως το τέλος Νοεμβρίου λοιπόν, οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο Κοβεντάρειο και παρουσία της Προέδρου, των Αντιδημάρχων, ενδεχομένως και του Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα, να προχωρήσουν σε μία προσομοίωση συνεδρίασης προκειμένου να γνωρίσουν τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά να καταθέσουν ερωτήσεις στη δημοτική αρχή για βασικά προβλήματα που τους απασχολούν.

Τα Δημοτικά Σχολεία θα επισκεφθούν το χώρο σε επόμενο διάστημα, με περίπου 376 μαθητές μέχρι στιγμής να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον.

Στο γραφείο της Προέδρου, Νούλας Τουμπουλίδου, φτάνουν συνεχώς αιτήματα με την πρόθεση της δημοτικής αρχής να είναι φυσικά όλα τα σχολεία του Δήμου να έχουν την ευκαιρία συμμετοχής στη συγκεκριμένη δράση.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας