Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Οι έφηβοι της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων συμμετέχουν στην παράσταση “NO FUTURE” στην Κοζάνη

Οι έφηβοι της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων συμμετέχουν στην παράσταση “NO FUTURE” στην Κοζάνη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜετά από πρόσκληση συνεργασίας του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης και του σκηνοθέτη Παντελή Φλατσούση, οι έφηβοι της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, συμμετέχουν στην παράσταση NO FUTURE!.

Το NO FUTURE! είναι ένα project θεάτρου ντοκουμέντο από την ομάδα εφήβων του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις 21:15, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης (σε περίπτωση κακοκαιρίας θα ανακοινωθεί κλειστός χώρος).

Στην παράσταση θέλησαν να πάρουν μέρος 9 έφηβοι της Δομής μας, όπου σε ολιγόλεπτα βίντεο αφηγούνται θραύσματα του προσωπικού τους ταξιδιού, για τη ζωή που άφησαν πίσω, τους φόβους τους, τα όνειρά τους για το μέλλον, για τον τόπο που θα ήθελαν να ζήσουν… Στην παράσταση συνομιλούν νοητά με Έλληνες εφήβους σε μια χώρα υπό καθεστώς κρίσης κι έτσι αντιπαραβάλλονται οι σκέψεις τους, οι συνθήκες ζωής τους, οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες όλων για μια καλύτερη ζωή στο μέλλον.

Ευχαριστούμε, θερμά τον Παντελή Φλατσούση και τον Ανδρέα Κωστογλίδη που επισκέφτηκαν τη Δομή μας στην Αιανή και συνομίλησαν με τους εφήβους, δίνοντας τους την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή τους και να επικοινωνηθούν τα δικά τους θέλω και ανάγκες.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης- Ανοδική τάση και τα επόμενα 24ωρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε πολλά παιδιά που επέστρεψαν από τις κατασκηνώσεις της Χαλκιδικής, οφείλεται ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε σήμερα, ...