Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Οι Αυριανιστές Δημοσκόποι της ΖΕΠ! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Οι Αυριανιστές Δημοσκόποι της ΖΕΠ! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνεχίζουν ακάθεκτες τη δράση τους, οι «αυριανιστικού τύπου» ανώνυμες σελίδες που προωθούν την υποψηφιότητα του Θοδωρή Καρυπίδη, λέγοντας ότι «σαρώνει». Καθημερινά, το Διαδίκτυο βομβαρδίζεται από μηνύματα και αναρτήσεις που αποθεώνουν την Περιφερειακή Αρχή, προσπαθώντας να φτιάξουν κλίμα νίκης στην συνεχώς συρρικνούμενη παράταξη του Περιφερειάρχη.
Τελευταίο ολίσθημα του «Εκλογομάγειρα» και του «Παραπολιτικού» είναι η δημοσιοποίηση «δημοσκόπησης» η οποία δεν έχει καμία πρακτική, επιστημονική, ή νομική τεκμηρίωση. Η εν λόγω «δημοσκόπηση» εμφανίζει με διαφορά 1ο τον Θ. Καρυπίδη στην πρόθεση ψήφου με 44%, ενώ αφήνει 2ο τον Γ. Κασαπίδη με 23%, βαφτίζοντας μάλιστα τους 2 υποψήφιους ως «Ανεξάρτητο» και «ΝΔ» αντίστοιχα.
Όπως είναι γνωστό, η δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων που δεν πληρούν τα κριτήρια που θέτει το ΕΣΡ είναι παντελώς παράνομη, και τελείως έξω από τη φιλοσοφία του αρμόδιου Υπουργού και προσωπικού φίλου του Περιφερειάρχη, Νίκου Παππά.
Τις παραπάνω ενέργειες, θεωρούμε πως ο Περιφερειάρχης δεν τις χρειάζεται. Ως άριστος διαχειριστής της δημόσιας σφαίρας, οφείλει να προστατεύει τον εαυτό του από καταστάσεις που τον εκθέτουν.

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team