Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Ο Θίασος, “ Κακαβά-Χωραφά ”, στην Πτολεμαϊδα το 1955 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 15/01/2020

Ο Θίασος, “ Κακαβά-Χωραφά ”, στην Πτολεμαϊδα το 1955 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 15/01/2020

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μπορεί η Πτολεμαϊδα να ήταν γεωργοκτηνοτροφική περιοχή το 1985, όμως, οι επισκέψεις των διάφορων θιάσων ήταν αρκετά συχνές με διπλές ημερήσιες παραστάσεις και ικανοποιητικές  απολαβές για τους , πραγματικά , σπουδαίους καλλιτέχνες της εποχής.

Είναι γεγονός, πως, την άφιξη των καλλιτεχνών, υποδέχονταν στην πόλη μας, για τις κάθε είδους εξυπηρετήσεις, με πόλη αγάπη, ένα νεανικό καλλιτεχνικό ΤΙΜ.

Στη φώτο μας, τα μέλη του Θιάσου, “ Κακαβά-Χωραφά ή Χωραφά – Κακαβά ” ή, κάπως έτσι,, στο κέντρο, “ΒΙΟΛΕΤΑ” των ποδοσφαιριστών του τοπικού θρυλικού ΑΡΗ, Βασίλη Ζεϊμπέκη – Θωμά Σαλιαρόπουλος, που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία (απέναντι από το σημερινό ΔΙΠΛΟ).

Σειρά 1η, από αριστερά καθήμενα τα μέλη του Θιάσου: Oι δύο ξεχασμένοι μας ηθοποιοί Χ, Χ, ο Άρτεμης Μάτσας, ο Κώστας Κακαβάς και η Νάντια Χωραφά.

Σειρά 2η, όρθιοι οι Θεατρόφιλοι: Πορφύρης Απόστολος, ο συνιδιοκτήτης του Κέντρου, Σαλιαρόπουλος Θωμάς, που είχε σειρά για την υποδοχή και εξυπηρέτηση των καλλιτεχνών, γιατί την προηγούμενη επίσκεψη τον ρόλο αυτό έπαιξε ο συνέταιρος του, Ζεϊμπέκης Βασίλης, ο αγνώριστός μας σήμερα Χ-μάλλον μέλος του Θιάσου και ο γνωστός και καλός μας φίλος, που μετοίκησε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, Τσαμαντάνης Γιώργος (Μόγλης), ως αρχηγός του ΤΙΜ υποδοχής των καλλιτεχνών και.. όχι μόνο, στην πόλη μας, που είχαμε τη χαρά να τον ξαναδούμε, πριν ένα μήνα, ύστερα από 14 χρόνια.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μαγειρεύοντας με την Αρετή- Λικέρ ινδοκάρυδο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Λικέρ ιδιαίτερο, με ξεχωριστή νόστιμη γεύση ελαφριά ινδοκάρυδου, αρωματικό και πολύ καλόγουστο! Συνδέστε το με την χαλάρωση και ...