Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Ο συνοικισμός των ζωόφιλων και ιδιαίτερα των κυνόφιλων του Δήμου Εορδαίας – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 12/09/2018

Ο συνοικισμός των ζωόφιλων και ιδιαίτερα των κυνόφιλων του Δήμου Εορδαίας – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 12/09/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Για ενημέρωση των κυνόφιλων και όχι μόνο, αλλά και γενικότερα τις συμπολίτισσες και συμπολίτες μας για την τοποθεσία των εγκαταστάσεων του Δήμου Εορδαίας.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο τρίγωνο σμίξης των ορίων, Πτολεμαΐδας-Αρδασσας και Αναρράχης και είναι ορατές από τη νέα εθνική οδό, Πτολεμαϊδα προς Μηλοχώρι κλπ.

Στη φώτο μας τα δύο από τα 8 συγκροτήματα των 5 διαμερισμάτων των 4 δωματίων, ήτοι: 8Χ5Χ4=160 ευρύχωρα δωμάτια και για φιλοξενία παιδιών-συγγενών και.. φίλων.

Ο ενδιάμεσος μεγάλος κενός χώρος χρησιμοποιείται για περιπάτους-παιχνίδια και ότι άλλο προβλέπει το..καταστατικό τους.                                                                                                                                       Συμπληρώνουμε πως, το κάθε δωμάτιο έχει τη δική του συρμάτινη είσοδο.

  • Οκτώ (8) συγκροτήματα, μήκους 24 μ. και ύψους 2,50 μ. από τσιμέντο και κατασκευή 3Α, που διαμορφώθηκαν σε 160, ξεχωριστά, “ύπνο δωμάτια” διαστάσεων 1,20Χ1,20Χ1,20, ήτοι 20 σε κάθε συγκρότημα και ελεύθερο χώρο για το κάθε τετράποδο1,20Χ2,50.
  • Ιατρείο με όλους τους απαραίτητους χώρους .
  • Περίφραξη του χώρου των 10.000 στρεμμάτων με τσιμέντο ύψους 1 μέτρου και συρματόπλεγμα και
  • Ειδική κατασκευή για τον εύκολο και σωστό καθαρισμό των …υπνοδωματίων.

Το έργο Δημοπρατήθηκε το 2002 με προϋπολογισμό 900.000  Ε , επί Δημαρχίας, Σταύρου Φραγκουλίδης και ολοκληρώθηκε επί Δημαρχίας Τσιούμαρη Γρηγόρη.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team