Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Ο σύλλογος καθηγητών Γυμνασίου Πτολεμαϊδος σε αναμνηστική φωτογραφία το 1968 -Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 23/06/2021

Ο σύλλογος καθηγητών Γυμνασίου Πτολεμαϊδος σε αναμνηστική φωτογραφία το 1968 -Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 23/06/2021

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΕίναι η πρώτη φορά που συναντάμε μαζική φωτογραφία των κ.κ. καθηγητών του Γυμνασίου, με όποια ονομασία και μορφή και αν λειτούργησε, από το 1945 που δημοσιεύσαμε τους πρώτους απόφοιτους του 8δτατάξιου Γυμνασίου μας και συνεχίζουμε ανελλιπώς μέχρι και σήμερα με τους απόφοιτους του έτους 1975.

Την ονομασία, “Σύλλογος καθηγητών” τη ακούσαμε πολλές φορές σε δυσάρεστες περιπτώσεις, όπως, αποβολές κ.λ.π., αλλά και ευχάριστες, όπως, βραβεύσεις, ορισμούς σημαιοφόρων κ.λ.π., χωρίς να έχουμε την., τιμή να … γευθούμε καμία, όμως, σε ..αναμνηστική φωτογραφία τη συ­ναντάμε για πρώτη φορά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γιατί, σ’ αυτή τη φώτο , η πλειονότητα των εικονιζόμενων “Ταγών του πνεύματος” είναι συμπολίτες μας !!

Στη φώτο μας, από αριστερά:

Σειρά 1η : Η φιλόλογος, Άννα Λυγερόπούλου. η φυσικός, Αθηνά Βάρλη-Λαζαρίδου, η φιλόλο­γος, Μαρία Ρούση-Κυδώνα. ο Γυμνασιάρχης-μαθηματικός-, Νικόλαος Πνευματικός, η φιλόλο­γος , Μαργέτα Φυργάδη-Μαβή και καθήμενος, ο Γυμναστής, Βασίλειος Χουντής.

Σειρά 2η : Οικοκυρική. Σουλτάνα Βασιλείου (το κεφαλάκι), ο φιλόλογος, Χρήστος Λαζαρίδης, η γαλλικός, Σουζάνα Κατσουλιάνου (το ήμισυ κεφαλάκι), ο φιλόλογος, Ευστράτιος Κουντουρατζόγλου, ο Θεολόγος, Ιωάννης Μαντάς, ο Θεολόγος, Μελέτιος Μαβής, ο φιλόλογος, Ιωάννης Πατσινακίδης. η γυμνάστρια, X; Καπόλα, ο φιλόλογος, Παναγιώτης Λάζογλου, ο φιλόλογος, Χαράλαμπος Παπουλίδης και πίσω του (το κεφαλάκι), ο μαθηματικός, Κωνσταντίνος Μαυρο­μάτης.

Σειρά 3: Ο φιλόλογος, Παναγιώτης Λιβεριάδης, ο φυσικός, Χρυσός Γρηγοριάδης, ο φυσικός, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παπαστάμου, ο φιλόλογος, Ευστάθιος Πετρίδης, ο μαθηματικός, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Γρηγοριάδης, ο μαθηματικός, Γιώργος Πιπερίδης, ο Θεολόγος, Θω­μάς Βλιαγκόφτης, ο Θεολόγος, Παναγιώτης Βρυζίδης, ο φιλόλογος Γιώργος Αζής, ο φυσικός, Μιχάλης Μουταφίδης και τέρμα δεξιά ο φυσικός, Ιωάννης Φραγκουλίδης.

Σημείωση. Με το σκούρο χρώμα σημειώνονται οι συμπολίτες μας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι μουσικές επιλογές του e-ptolemeos.gr – The Speakeasies Swing Band – Sinner’s Advice (2015)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ακολούθησε το E-PTOLEMEOS.GR και στα Google News (Verified) Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Όλες οι Ειδήσεις ΣΗΜΕΡΑ Διοικητικές αλλαγές ...