Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Ο Παναγιώτης Πασχαλίδης αποστρέφεται κάθε στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ζήτησα και δεν επιθυμώ καμία κομματική στήριξη»

Ο Παναγιώτης Πασχαλίδης αποστρέφεται κάθε στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ζήτησα και δεν επιθυμώ καμία κομματική στήριξη»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με μια αιχμηρή και ξεκάθαρη ανακοίνωση του στο Facebook, ο νυν δήμαρχος Πρεσπών και εκ νέου υποψήφιος Παναγιώτης Πασχαλίδης αποστρέφεται κάθε κομματική στήριξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία το όνομα του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των δημάρχων που στηρίζει το κυβερνών κόμμα.
Δείτε τι έγραψε αναλυτικότερα:

«Σχετικά με την ανακοίνωση υποστήριξης κόμματος στο συνδυασμό μας και την υποψηφιότητά μου, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ζήτησα και δεν επιθυμώ καμία κομματική στήριξη, ούτε καν από το κόμμα στο οποίο είμαι μέλος επί 40 χρόνια. Ο συνδυασμός μας δεν έχει ιδεολογική και πολιτική, πόσο μάλλον κομματική τοποθέτηση. Αντίθετα από τις κομματικές αντιπαραθέσεις επιδιώκει να ενώσει όλους του Πρεσπιώτες στην προσπάθειά μας για ευημερία στον πληγωμένο τόπο μας, γι’αυτό άλλωστε επιλέξαμε και αυτόν τον τίτλο «Όλοι μαζί για την Πρέσπα». Έτσι πολιτευτήκαμε πέντε χρόνια τώρα συνεργαζόμενοι με την εκάστοτε κυβέρνηση έτσι θα πορευτούμε και σε αυτές τις εκλογές αλλά και στην επόμενη θητεία.»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team