Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Ο Κώστας Καραμανλής (30-6-1998) αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα φίλο του Χρήστο Παπαδόπουλο, στην Άρδασσα Εορδαίας – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Ο Κώστας Καραμανλής (30-6-1998) αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα φίλο του Χρήστο Παπαδόπουλο, στην Άρδασσα Εορδαίας – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Κώστας Καραμανλής   πρόεδρος  της ΝΔ τότε  (πέρασαν 21 χρόνια από τις 30 Ιουνίου 1998) ήταν παρών σε επιμνημόσυνη δέηση στην Άρδασσα Εορδαίας υπέρ αναπαύσεως της ψυχής  του πρόωρα χαμένου φίλου του Χρήστου Παπαδόπουλου.

Ο  Χρήστος Παπαδόπουλος ήταν διευθυντικό στέλεχος του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης , στέλεχος του κόμματος της ΝΔ  και διατηρούσε ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον Κώστα Καραμανλή.

Πολλές φορές ο πρώην πρωθυπουργός απέδειξε πόσο τιμά τη φιλία και τους φίλους του (από τις ελάχιστες εξαιρέσεις) και ότι δεν πάσχει από την ευρέως διαδεδομένη πολιτική «ασθένεια» της αφιλίας η οποία μαστίζει τους παροικούντες στην «Πλατεία Συντάγματος»!

Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Άρδασσας Γιώργος Αντωνιάδης, πλαισιωμένος από τα παιδιά του συγκροτήματος του Συλλόγου,  καλωσορίζει τον Κώστα Καραμανλή και αποτίουν  φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΜΠΙΔΗΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Μιχάλης Ραμπίδης