Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Ο Ιωάννης Κυριμλίδης νέος Διευθυντής στην ΚΕΔΕ του Δ. Εορδαίας, μετά το κενό που άφησε ο θάνατος του Δ. Λιακάκου

Ο Ιωάννης Κυριμλίδης νέος Διευθυντής στην ΚΕΔΕ του Δ. Εορδαίας, μετά το κενό που άφησε ο θάνατος του Δ. Λιακάκου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Τη θέση του Δημήτρη Λιακάκου, που έφυγε στις 6 Αυγούστου αιφνιδίως από τη ζωή, κάλυψε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Εορδαίας, στην τελευταία έκταση συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Ο Δημήτρης Λιακάκος, υπήρξε διευθυντής της ΚΕΔΕ επί σειρά ετών και πλέον τη θέση του λαμβάνει ο υπάλληλος του Δήμου Εορδαίας Ιωάννης Κυριμλίδης του Παναγιώτη με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Ά έως την κάλυψη της θέσης με νέα προκήρυξη.

Θα πρέπει να τονιστεί, μάλιστα, πως για να μπορέσει να καλυφθεί η θέση του διευθυντή της ΚΕΔΕ έπρεπε ο να γίνει η -προσωρινή όπως λέγεται – μετακίνηση κάποιου υπαλλήλου από τον δήμο Εορδαίας, μιας και ο μοναδικός υπάλληλος που υπήρχε στην υπηρεσία δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, αφού δεν ήταν κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ.

Δείτε την σχετική απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: 1747 κρούσματα σήμερα Σάββατο στη χώρα- 54 στην ΠΕ Κοζάνης- Δείτε την πανελλαδική κατανομή

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Αναλυτικά οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τα 1.747 νέα κρούσματα σε όλη την ...