Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Γιώργος Κίρκος νέος Διοικητής 3ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας – Υποδιοικητής ο Αγάπιος Γαβριηλίδης

Ο Γιώργος Κίρκος νέος Διοικητής 3ης Υ.Π.Ε. Μακεδονίας – Υποδιοικητής ο Αγάπιος Γαβριηλίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο γνώριμος στην περιοχή, πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κίρκος, είναι επίσημα ο νέος Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Ο κ. Κίρκος σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης με ειδίκευση στην Ορθοπεδική.

kirkos

Εξελέγη βουλευτής της Β” Θεσ/κης με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 1993, του 1996 και του 2000 και ασχολήθηκε με ζητήματα που αφορούν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, Υγείας και Πρόνοιας, Μεταφορών και τις σχέσης της χώρας μας με τις χώρες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων. Συμμετείχε ενεργά ως φοιτητής στον αντιδικτατορικό αγώνα και μετά τη μεταπολίτευση στους φοιτητικούς αγώνες με την ΠΑΣΠ.

Μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του. Εκλέχτηκε, επανειλημμένα, στη Σ.Ε. της Τ.Ο. Επανομής, στη Ν.Ε. Β´ Θεσσαλονίκης, στη Κ.Ε. του κινήματος και στο Ε.Σ. Ασχολήθηκε με την Τ.Α. και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε Νομάρχης Χαλκιδικής.

Ασχολήθηκε και είναι μέλος πολιτιστικών και αθλητικών φορέων και μη κυβερνητικών οργανώσεων με δράση εντός και εκτός Ελλάδας. Με τελευταία τη συμμετοχή του σε ομάδα Ιατρικής Βοήθειας εν όσο βομβαρδιζόταν η Γάζα (2009). Το 2009 τοποθετήθηκε στη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ.

gavriilidis agapiosΥποδιοικητής ο Αγάπιος Γαβριηλίδης

Σύμφωνα με την ίδια επίσημη ανακοίνωση της Υ.Π.Ε. στη θέση του Υποδιοικητή τοποθετήθηκαν οι  Παύλος Παπαδόπουλος και Αγάπιος Γαβριηλίδης επίσης γνώριμος και γνώστης της περιοχής ιατρός και κατά καιρούς μέλος του Δ.Σ. του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης καθώς μέλος της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team