Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας για τις ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις- Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 3/11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας για τις ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις- Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 3/11

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2019
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας σας ενημερώνει ότι από Παρασκευή 1 Νοέμβριου 2019 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκεύη 15 Νοεμβρίου 2019 στα εμπορικά καταστήματα.
Σύμφωνα με το νόμο τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων (Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019).
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλιάς και νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική προβολή ποσοστού έκπτωσης.
Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβή.
Υπάρχει μεγάλη ποσότητα και ποιότητα προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές και αυτό θα το διαπιστώσουν οι καταναλωτές βγαίνοντας στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.
Οι εκπτώσεις θα είναι μεγάλες διότι όλοι οι έμποροι αντιμετωπίζοντας τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε, θέλουν να ρευστοποιήσουν τα εμπορεύματα τους προκείμενου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά, για να μείνει το Ευρώ στον τόπο μας!
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Η Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Δεληκώστας Μαρία Αντωνιάδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team