Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης για το άνοιγμα του λιανεμπορίου: «Ένας αγώνας, μία νίκη»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης για το άνοιγμα του λιανεμπορίου: «Ένας αγώνας, μία νίκη»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Κάναμε πραγματικά έναν μεγάλο αγώνα για να κερδίσουμε αυτά που για εμάς ήταν αυτονόητα. Από την αρχή ήμασταν ξεκάθαροι και είπαμε ότι στο λιανεμπόριο, στα μικρά τοπικά καταστήματα, δεν υπάρχουν φαινόμενα συνωστισμού, έτσι θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να κλείσουμε. Σεβαστήκαμε όμως την απόφαση να κλείσουμε τα καταστήματα και διεκδικήσαμε τα δίκαια αιτήματά μας. Δεν τα πετύχαμε όλα, πετύχαμε όμως πολλά!

Από αύριο λοιπόν Σάββατο 24-10-2020 το λιανεμπόριο στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4 (συναγερμού Covid-19) θα είναι ανοικτά τηρώντας όλα τα αυστηρά μέτρα που τηρούσαμε και πριν (στο επίπεδο 3). Επιπλέον το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης Covid-19 της Περιφέρειας τετραπλασιάστηκε και έγινε 40 εκ. ευρώ για γίνουν οι δικαιούχοι πολύ περισσότεροι.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι ενωμένοι έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη. Με συμμάχους τον το επιμελητήριο και τις υπόλοιπες παραγωγικές τάξεις κάναμε το καλύτερο δυνατό’ το αυτονόητο, το δίκαιο.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους. Με πίστη, υπομονή και αισιοδοξία θα δείξουμε και πάλι τον καλύτερό μας εαυτό για να δουλέψουμε τηρώντας αυστηρά τα μέτρα και προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

______________________________________________________________________
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Πόσα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σήμερα στην ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Χαρδαλιάς: Παράταση του αυστηρού Lockdown στην Εορδαία έως την 1η ...