Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο διοικητής του Μαμάτσειου Στ. Γκανάτσιος στο TOP CHANNEL για την αύξηση των κρουσμάτων στο Νοσοκομείο

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Στ. Γκανάτσιος στο TOP CHANNEL για την αύξηση των κρουσμάτων στο Νοσοκομείο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης Στέργιος Γκανάτσιος μίλησε στο TOP CHANNEL για την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή.

«Αυτή τη στιγμή το νοσοκομείο αντέχει αλλά από την άλλη εβδομάδα έχουμε τον διπλάσιο αριθμό ασθενών και αν συνεχίσουμε έτσι θα γεμίσουμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε 18 περιστατικά επιβεβαιωμένα στην κλινική COVID και 3 περιστατικά στη ΜΕΘ. Μπορούμε να νοσηλεύουμε 35 ασθενείς. Προχθές στη ΜΕΘ ήμασταν στο μηδέν στη ΜΕΘ. Σήμερα γίνονται αρκετά λιγότερα τεστ από όσα γινόταν την περίοδο του Νοεμβρίου» δήλωσε ο διοικητής.
Δεν είναι ο αριθμός που μετράει, ξεκαθάρισε αλλά το ποσοστό θετικότητας, από τα πόσα κάνουμε, τι ποσοστό καταλήγει θετικό, λέγοντας πως τα κρούσματα είναι αρκετά και συνεχίζει η περιοχή να κινείται σε υψηλούς ρυθμούς, στην ΠΕ Κοζάνης, τους δύο δήμους Κοζάνης, Εορδαίας αλλά και ειδικά σε μικρά χωριά του δήμου Κοζάνης και Εορδαίας.
Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, πάνω από 100-120 άτομα την ημέρα, προσέθεσε.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δυστυχώς η αγορά μας καλείται να λειτουργήσει άλλη μια φορά με τη μέθοδο του click away. Είναι μια ...