Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο Δήμος Καστοριάς για τη λειτουργια του λιμναίου οικισμού: “Προβάλουμε τον τόπο μας. Ενισχύουμε την τοπική οικονομία”

Ο Δήμος Καστοριάς για τη λειτουργια του λιμναίου οικισμού: “Προβάλουμε τον τόπο μας. Ενισχύουμε την τοπική οικονομία”

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Το Σπήλαιο του Δράκου, το Ενυδρείο και ο προϊστορικός Λιμναίος Οικισμός, αποτελούν ένα σημαντικό τρίπτυχο προσέλκυσης τουριστών που επισκέπτονται την πανέμορφη περιοχή μας, όλες τις εποχές του χρόνου.

Αυτή την περίοδο, λόγω των γνωστών περιοριστικών μέτρων, ο Λιμναίος Οικισμός, που βρίσκεται στο Δισπηλιό Καστοριάς, είναι το μοναδικό οργανωμένο τουριστικό αξιοθέατο του Δήμου Καστοριάς που είναι ανοικτό για τους επισκέπτες.

Η Διοίκηση της Εταιρείας «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», όπου ανήκει μέχρι τώρα το καταπληκτικό αυτό αξιοθέατο, καταβάλει μία μεγάλη προσπάθεια για τη συντήρηση και την ανάδειξή του, με στόχο να αυξηθεί ακόμη πιο πολύ η επισκεψιμότητα, ειδικά στην κρίσιμη μετά κορωνοϊό εποχή.

Ο Δήμος Καστοριάς έχει καταστρώσει ένα σχέδιο δράσεων και ενεργειών για την “επόμενη μέρα” στον τουριστικό τομέα αναδεικνύοντας και προβάλλοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, κάνοντας κάθε μέρα κι ένα βήμα μπροστά.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.
τηλ. επικοινωνίας: 2467021910

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team