Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Δήμος Εορδαίας παρέλαβε το ειδικό όχημα περισυλλογής αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Εορδαίας παρέλαβε το ειδικό όχημα περισυλλογής αδέσποτων ζώων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Εορδαίας παρέλαβε το ειδικό όχημα περισυλλογής αδέσποτων ζώων το οποίο, όπως έγραψε ο «Π» από την προηγούμενη εβδομάδα, αναμενόταν εντός των ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, το ειδικό όχημα παρελήφθη από την εταιρεία σήμερα και πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία για το σκοπό περισυλλογής των αδέσποτων, καλύπτοντας τις ανάγκες του κυνοκομείου, της πόλης και του δήμου.

Μιλώντας, σχετικά, στον «Π» ο αντιδήμαρχος Συντονισμού Κοινοτήτων του Δήμου, Διαχείρισης Δημοτικού κυνοκομείου και Μέριμνας αδέσποτων ζώων, Αναστάσιος Λόφτσαλης, επεσήμανε πως το εν λόγω όχημα ήταν απαραίτητο για την αδειοδότηση του δημοτικού κυνοκομείου και πλέον παρέχει τα κατάλληλα μέσα και τις συνθήκες για τις προβλεπόμενες περισυλλογές αδέσποτων ζώων στο δήμο.

Το όχημα θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του δημοτικού κυνοκομείου και του δήμου.  Είναι όχημα κλειστού τύπου, που θα προφυλάσσει από τις καιρικές συνθήκες ό,τι μεταφέρετε. Τα ζώα θα μεταφέρονται με ασφάλεια και όλες τις προβλεπόμενες συνθήκες.

Εν τω μεταξύ ο Δήμος Εορδαίας με επίσημη ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

Ένα ειδικό κλιματιζόμενο όχημα, διαμορφωμένο και κατάλληλα εξοπλισμένο για την μεταφορά των αδέσποτων ζώων, προχώρησε σήμερα ο Δήμος Εορδαίας. Το συγκεκριμένο όχημα (τύπου βαν) πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων και την ασφαλή μεταφορά τους, είτε προς το Δημοτικό Καταφύγιο είτε προς τους συμβεβλημένους κτηνίατρους, αλλά και κατά και την επανατοποθέτηση τους σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

 

Η απόκτηση του συγκεκριμένου οχήματος ήταν βασική προϋπόθεση για την αδειοδότηση του Δημοτικού Καταφυγίου και αποτελεί ακόμα ένα απαραίτητο εργαλείο, στην προσπάθεια οργάνωσης και εφαρμογής ενός βέλτιστου Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, από πλευράς του Δήμου Εορδαίας.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τί λένε πολίτες της Πτολεμαΐδας, για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό? (γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανοίγει ο δρόμος στο προσεχές διάστημα για τον «υποχρεωτικό» εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, με στόχο την προστασία ...