Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο δήμαρχος Βοΐου για την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Σιάτιστα – Επίτιμο δημότη θα τον ανακηρύξει ο δήμος

Ο δήμαρχος Βοΐου για την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Σιάτιστα – Επίτιμο δημότη θα τον ανακηρύξει ο δήμος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου είναι μία ιστορική ημέρα για τη Σιάτιστα, υπογράμμισε ο δήμαρχος Βοΐου, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, κατά την  διάρκεια δείπνου που παρέθεσε στους δημοσιογράφους, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της πόλης.ω

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στον δήμου Βοΐου για την υποδοχή του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα φτάσει στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, στις 10.30 π.μ. του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου και θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία. Στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι και θα παρακολουθήσει την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο Τραμπάζειο Γυμνάσιο.

Η επίσημη εκδήλωση προς τιμή του ΠτΔ θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στο Βουδούρειο Ίδρυμα, στη διάρκεια της οποίας η δημοτική Αρχή θα επιδώσει στον Προκόπη Παυλόπουλο το Κλειδί της Πόλης και θα τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη Σιάτιστας. Θα ακολουθήσει γεύμα προς τιμή του ΠτΔ και των επισήμων στο «Ίβερις». Το απόγευμα ο ΠτΔ θα αναχωρήσει από τη Σιάτιστα.

Επίσης, στις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της Σιάτιστας θα παραστεί η Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Λιλιαν Βουδούρη», πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασάς.

Να σημειωθεί τέλος για την ιστορία ότι είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Σιάτιστα. Πρώτη φορά επισκέφτηκε την Σιάτιστα στις 19 Απριλίου 1977 ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τσάτσος, επί δημαρχίας Κωνσταντίνου Βαρβέρη.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας