Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Νοσοκομείο Αναφοράς για την Δυτική Μακεδονία – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 27 Μαΐου

Νοσοκομείο Αναφοράς για την Δυτική Μακεδονία – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 27 Μαΐου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μεγάλη η ευαρέσκεια και τα εγκώμια, που εκφράσθηκαν από παράγοντες του Υπουργείου Υγείας, για την υποδειγματική λειτουργία του Μποδοσάκειου, αυτήν την δύσκολη περίοδο, με την εμφάνιση του Κορονοϊού.

Η υποδειγματική και έγκαιρη οργάνωση του Μποδοσάκειου, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, η ΜΕΘ, ο θάλαμος αρνητικής πίεσης, η ανάπτυξη  νέων πτερύγων για τον covid 19 και κυρίως η αυτοθυσία του Ιατρικού – Νοσηλευτικού προσωπικού, έφεραν το νοσοκομείο να διακριθεί μεταξύ των πρώτων.

Τα μέτρα ασφαλείας εξαιρετικά, ο εξοπλισμός με μηχανήματα και αναλώσιμα επαρκής, είχαν ως αποτέλεσμα να μην νοσήσει κανένα μέλος του προσωπικού, σε αντίθεση με ότι  συνέβη σε όλα σχεδόν τα γειτονικά νοσοκομεία.

Αυτό φυσικά εκτιμήθηκε από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, το οποίο αποφάσισε να ορίσει το Μποδοσάκειο, ως πρότυπο νοσοκομείο Αναφοράς για όλη την Δυτική Μακεδονία, μόνιμα.

Ήδη το νοσοκομείο μας μπαίνει στην κανονικότητα πάνω από το 50%, οι περισσότεροι νοσηλευόμενοι του COVID 19,πήραν εξιτήριο και ενισχύεται η προετοιμασία, για πιθανή δεύτερη φάση του κορονοϊού.

Σημαντική είναι η ενίσχυση σε Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ διπλασιάζονται οι κλίνες ΜΕΘ και υπάρχει αναδιοργάνωση των άφθονων χώρων που διαθέτει το Μποδοσάκειο.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team