Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > ΝΟΔΕ Κοζάνης: «Καλή ανάσταση και στην πατρίδα μας»

ΝΟΔΕ Κοζάνης: «Καλή ανάσταση και στην πατρίδα μας»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ – ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από την έμπνευση και τον συμβολισμό των παθών του Θεανθρώπου Χριστού κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και με το φως της Αλήθειας γύρω μας, ευχόμαστε σε όλους, αλλά και στον καθέναν ξεχωριστά, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία, με ελπίδα, αλληλεγγύη και ανθρωπιά!

Ωστόσο, φέτος και ενόψει των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών & Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, ως πολίτες δεν πρέπει να ξεχάσουμε, αλλά:

  • Να προσπεράσουμε το λαϊκισμό και τη συνεχή ανεύθυνη στάση της Κυβέρνησης Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στα βασικότερα ζητήματα της καθημερινότητάς μας, με τη μόνιμη πλέον φορομπηχτική τους πολιτική δίχως σχεδιασμό και όραμα (όπως βλέπουμε τις τελευταίες μέρες και με την «εγκατάλειψη» της ΔΕΗ), μόνο και μόνο για τη διατήρηση -έστω για λίγο ακόμα- της κυβερνητικής τους καρέκλας.
  • Να καταδικάσουμε στην πράξη τον επιχειρούμενο διχασμό της κοινωνίας και της επιβολής των εθνικών υποχωρήσεων ειδικά στη Μακεδονία μας, έτσι όπως ξεδιπλώνονται κατά την εφαρμογή της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών, στην οποία συμμετείχαν «πρόθυμα» και αρκετοί από τους τοπικούς μας «άρχοντες».
  • Να αγνοήσουμε τις φαύλες και χυδαίου τύπου εκφράσεις των αμετανόητων «Τσιπροπολάκηδων», που προσβάλλουν ευθέως ακόμη και τα πιο ευαίσθητα τμήματα της κοινωνίας, με αποκλειστικό στόχο να μολύνουν τοξικά τη δημόσια ζωή του τόπου.
  • Να δώσουμε στις επικείμενες εκλογικές κάλπες, ένα ηχηρό μήνυμα αποστροφής στο ψέμα και στην παρακμή, που μας οδήγησαν όλα αυτά τα χρόνια, οι κυβερνητικές πρακτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
  • Να αναδείξουμε με συμμετοχή και αποφασιστικότητα, ξεκάθαρα πρώτα τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ως το κατεξοχήν Ευρωπαϊκό Κόμμα της Χώρας, που εισήγαγε και έφερε την Ελλάδα σε έναν πιο σύγχρονο και ασφαλή δρόμο, που ως Έλληνες δικαιούμαστε και μας αξίζει.

Εξάλλου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και στο πασχαλινό του μήνυμα, ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:

«…Το φως της Ανάστασης μας γεμίζει αισιοδοξία. Μας δείχνει το δρόμο που οδηγεί σε μια φωτεινή, σε μια καλύτερη Ελλάδα…».

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

 

Παντελής Καρακασίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team