Αρχική > Πολιτική > ΝΟΔΕ Κοζάνης: Ευχαριστίες στους πολίτες και συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές, μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα της ΝΔ

ΝΟΔΕ Κοζάνης: Ευχαριστίες στους πολίτες και συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές, μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα της ΝΔ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, με την ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών και τη σαρωτική νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ενεργούς πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης, για την ψήφο τους στη Ν.Δ. και θετική τους στήριξη στο αναπτυξιακό σχέδιο και στο περίγραμμα του κυβερνητικού μας προγράμματος.

Με το ξεκάθαρο αυτό αποτέλεσμα και την αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, οι πολίτες αποφάσισαν την αλλαγή σελίδας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος, μαζί με την έμπρακτη θέλησή τους για μια Ελλάδα με προοπτική και ένα αξιοπρεπές βιώσιμο μέλλον, πρωταρχικά για όσους ήρθαν αντιμέτωποι με τη μακροχρόνια κρίση και τις συνέπειές της.

Στη νέα περίοδο που ξεκινά, η Π.Ε. Κοζάνης και η Ν.Δ. έχουν την πλέον ισχυρή εκπροσώπηση, με τους τέσσερις (4) -σε σειρά- εκλεγέντες Βουλευτές της, τον Στάθη Κωνσταντινίδη, την Παρασκευή Βρυζίδου, τον Μιχάλη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Αμανατίδη.

Ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης τους συγχαίρουμε, τους ευχόμαστε καλή κοινοβουλευτική θητεία και προσδοκούμε σε πρωτοβουλίες, δράσεις και αποτελεσματικές συνέργειες, για την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν, όπως και όσων μας κληροδοτεί η απελθούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προς όφελος των πολιτών και της βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών μας κοινωνιών.

Τέλος, ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης δεν ξεχνούμε και απευθύνουμε ένα οφειλόμενο «ευχαριστώ», στο σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της Νομαρχιακής Οργάνωσης και στους εθελοντές του Κόμματος, οι οποίοι με υπευθυνότητα και υπομονή, έφεραν σε πέρας όλες τις πρόσφατες και διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες.

Οι εκλογές τελείωσαν. Οι πολίτες έδωσαν ισχυρή εντολή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

Παντελής Καρακασίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πρόεδρος ΕΛΓΑ Θ. Λυκουρέντζος για τον παγετό που προκάλεσε ζημιές στη Δ. Μακεδονία: «Διαβεβαιώνω ότι θα καταβληθούν στο ακέραιο οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι αγρότες»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail O Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «O παγετός των τελευταίων ημερών, ο ...